logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Ízek Háza, Szank

Nyitva 9:00 - 12:00
Szolgáltatás / Rendezvényszervezés
Profilkép
Rövid leírás:
Az Ízek Háza otthont ad a híres Kézműves Konyakmeggy műhelynek is, ahol a térség kiváló munkásai kézzel készítik az ízletes finomságokat
Cím:
Szank Rákóczi Utca 21
Megye:
Bács-Kiskun
Város:
Szank
Telefonszám:
06-20-339-3237
Facebook Facebook:
Térkép / Útvonaltervezés:

2013- ban megnyitotta kapuit az Ízek Háza, a térség első gasztroturisztikai rendezvényháza. Itt készül „Ritz Chocolate” márkanévvel ellátott konyakmeggy. Üzemeltető:Tele- Vill Trade Kft. Ritzelné Orbán Mária konyakmeggy- üzemvezető2013- ban megnyitotta kapuit az Ízek Háza, a térség első gasztroturisztikai rendezvényháza, mely Szank szívében igényes környezetben található. Az Ízek Háza otthont ad a híres Kézműves Konyakmeggy műhelynek is, ahol a térség kiváló munkásai kézzel készítik az ízletes finomságokat. Emellett mióta megnyílt a falu kulturális vérkeringésébe is sikeresen bekapcsolódott, hiszen rendkívül változatos programokat kínál időről- időre, de mindemellett remek kikapcsolódási lehetőséget is biztosít baráti társaságok számára.

2013- ban megnyitotta kapuit az Ízek Háza, a térség első gasztroturisztikai rendezvényháza, mely Szank szívében igényes környezetben található. Az Ízek Háza otthont ad a híres Kézműves Konyakmeggy műhelynek is, ahol a térség kiváló munkásai kézzel készítik az ízletes finomságokat. Az egyedi édesség gyártási folyamatát látványüzemben nézhetik meg az ideérkező vendégek egy üvegablakon keresztül. Szabadtéri tárlaton tekinthetők meg a községi értéktár kincsei, amik mellett a hungarikumokat is bemutatják. A tablókon levő QR kód és „okostelefon” segítségével az érdeklődők részletesebben is olvashatnak a helyi értékekről. A parkot a környékre jellemző növények: borókák, jukkák, orgonabokrok díszítik. Nagy- Magyarország domborzati mozaikját, 240 kg színes kavicsból készítette Radvánszki Tibor, szanki képzőművész- rajztanár.

További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás
Hétfő:
-
Kedd:
-
Szerda:
-
Csütörtök:
-
Péntek:
-
Szombat:
Vasárnap:
Nyitvatartás módosítása
06-20-339-3237
Szank Rákóczi Utca 21
Kategóriák
Szolgáltatás / Rendezvényszervezés
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL