Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Okostelefonod segítségével digitálisan kereshetsz
910 ezer vállalkozást és szolgáltatást egész Európában, mert
„A célállomásainkat már nem útikönyvekből, hanem az okostelefonjainkra letöltött alkalmazásokból olvassuk ki.”
Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke
A környék valamennyi vállalkozása egy helyen digitális formában! Közhasznú tartalmak! (Dohányboltok, ATM, Benzinkutak, Posta, MLSZ pályák, Véradások, stb.)
360 fokos Turisztikai tartalmak, Programajánló és kereső! Menetrendek (Hajózás, Kisvasút és Libegők)
Azonos felépítésű oldalak, hogy könnyebben eligazodhass! Friss, naprakész információkat tartalmaz és elvezet a kiválasztott célállomáshoz!
Intelligens Út Asszisztens (Megmutatja, hogy odaérsz-e időben a célállomáshoz) Mindig kéznél van és folyamatosan a kor igényeinek fejlesztjük!
Jó helyekre visz! Az alkalmazás használatához internet kapcsolat szükséges!
A MobilGO Applikáció számokban
28
Országban
24
Nyelven
910 000
Vállalkozás
1 291 722
Felhasználó
15 861 784
Oldalmegtekintés
Főoldal
Itt a menüt láthatod, ahonnan tovább navigálva, egy érintéssel eljuthatsz a többi menüpontba.
Körülöttem menüpont
Megnézheted a körülötted lévő cégeket és szolgáltatásokat. Akár kategóriák szerint rendszerezve is.
Cégkereső menüpont
Itt kereshetsz vállalkozásokat és szolgáltatásokat Európa egész területén. Csak beírod mit keresel és hol, vagy akár kategóriák szerint is kereshetsz cégeket egész Európában.
Közhasznú menüpont
Itt rengeteg hasznos dologgal találkozhatsz. Pl: MLSZ futballpálya-, véradás-, töltőállomás-, ivókut-, dohánybolt-, nyilvános wc-, posta -, defibrillátor keresővel is.
Termék és Akció kereső menüpont
Itt a vállalkozások termékei között lehet keresni, illetve a vállalkozások akciós termékei is itt találhatóak meg.
Menetrendek menüpont
Balatoni Hajózási menetrendek, Vác- Tahitótfalui kompmenetrend, Magyarországi kisvasút menetrendek, Libegők. Az applikáció vissza is számol a következő indulásig, és azt is mutatja, hogy odaérsz-e még indulásig. Ha a következő indulásig már nem érsz oda, akkor jelzi melyek azok a járatok, amiket elérsz még aznap.
Cégadatlap
Itt egy cégadatlapot láthatsz, az összes vállalkozás hasonlóan van kitöltve, hogy mindig eligazodj és a fontos információkat azonnal megismerhesd. Az alsó menüsáv jelzi azt is, hogy hány percre van tőled az adott vállalkozás, és különböző színekkel azt is jelöljük, odaérsz-e még nyitvatartási időben! Zöld igen, piros ma már nem.
Küldetésünk
A MobilGO létrehozásakor kiemelt célunk volt, hogy a felhasználói igényeknek megfelelően, átlátható formában mutassuk be, a nálunk megjelenő vállalkozások termékeit, szolgáltatásait, hogy felhasználóink könnyen és gyorsan tudjanak tájékoztatást kapni a közelükben lévő vállalkozásokról az Európai Unió területén bárhol.

A tervezés és fejlesztés során figyelembe vettük azt az átfogó kormányzati programot, ami Digitális Magyarország néven lett meghirdetve, és célja a teljes hazai digitális környezet fejlesztése, amit a Kormány a DJP és DJP 2.0 nevű Digitális Jólét Programon keresztül határozott meg.  

A Kormány program fókuszai, perspektívái és az információ technológiai szabványok betartása mellett is, nagy hangsúlyt fektettünk a kényelmes, könnyen kezelhető és reszponzív felhasználói élmény kialakítására, valamint, hogy az Applikáció hozzáférhető legyen a fogyatékkal élők számára is.
Segíthetünk?