logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Jogi nyilatkozat

Díjmentes időszak:

Díjmentes időszak a MobilGO applikációkban (iOS, Android) és weboldalon mobilgo.eu 2020.03.26.-tól a kormány által életbe léptetett veszélyhelyzet visszavonásáig.

A veszélyhelyzet idején regisztrált vállalkozások a veszélyhelyzet végeztével automatikusan inaktiválódnak, és a vállalkozásokat semmilyen díjfizetési kötelezettség nem fogja terhelni.
A veszélyhelyzet végeztével szabadon dönthetnek arról a vállalkozások, hogy továbbra is igénybe veszik-e a MobilGO szolgáltatásait.
Azoknak a vállalkozásoknak, melyeknek a veszélyhelyzet közben járna le a megjelenése, azoknak automatikusan meghosszabbodik a megjelenése a MobilGO applikációkban (iOS, Android) és weboldalon mobilgo.eu a veszélyhelyzet elmúltáig.
Az aktiválástól számított egy évig fog megjelenni vállalkozása a MobilGO.eu weboldalon, a MobilGO applikációban és a Google találati listájában. Lehetősége van az egy év alatt bármikor inaktiválnia vállalkozása megjelenését, azonban az inaktiválásban eltöltött idő is beleszámít az egy éves időtartamba.

Hazai vállalkozások támogatása digitális átállásra!

A digitális átállás érdekében a MobilGO a veszélyhelyzet megszűnése után is, a partner és business hirdetési csomagjait díjmentesen teszi elérhetővé a magyarországi vállalkozások számára egészen 2020.12.31.-ig.

Hazai vállalkozások támogatása 2021-ben is!

A digitális átállás érdekében a veszélyhelyzet megszűnése után is, a partner és business hirdetési csomagjainkat díjmentesen tesszük elérhetővé a magyarországi vállalkozások számára egészen 2021.06.30.-ig.

A díjmentes időszakot követően a vállalkozások maguk dönthetnek arról, hogy továbbra is igénybe veszik-e a MobilGO, akkor már díjkötelessé váló partner vagy business hirdetési csomagjának szolgáltatásait.

A meghosszabbított díjmentes időszak véget ért 2021.08.11.-én.

Azok a partnereink, akik a veszélyhelyzet idején regisztráltak, azoknak automatikusan meghosszabbítjuk év végéig a hirdetésüket.

A partner és business hirdetési csomagokat érintő díjmentes időszak tehát egészen az év végéig tart. Azoknak a vállalkozásoknak, akiknek ez idő tájt jár le a partner, vagy business csomag megjelenése a MobilGO-n és még a járványhelyzet előtt regisztráltak, azoknak a vállalkozásoknak is automatikusan meghosszabbodik az év végéig (2020.12.31.) a digitális átállás érdekében!

A díjmentes időszak után a vállalkozások maguk dönthetnek arról, hogy továbbra is igénybe veszik-e a MobilGO, akkor már díjkötelessé váló partner vagy business hirdetési csomagjának szolgáltatásait.

Utána szintén a veszélyhelyzet idején regisztrált vállalkozások szabadon dönthetnek arról, hogy előfizetnek-e a MobilGO jövőre már számukra is díjkötelessé váló hirdetési csomagokra.

Általános felhasználói feltételek:

A MobilGO.eu weboldalon és applikációban található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, az alapító-tulajdonos Erdélyi Márton kizárólagos tulajdonát képezik.

Tartalom használata

A MobilGO tartalmai kizárólag a tulajdonos Erdélyi Márton írásbeli vagy elektronikus dokumentumba foglalt engedélyével többszörözhetők vagy közvetíthetők a nyilvánossághoz. Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 36. § (2) bekezdése szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül, nem érinti azonban a 37. § szerinti szabad felhasználás lehetőségét. Tilos a lap elektronikus tárolása, feldolgozása, többszörözése és értékesítése Erdélyi Márton írásbeli vagy elektronikus dokumentumba foglalt engedélye nélkül. A MobilGO-ból bármilyen tartalmat átvenni csak a MobilGO-ra való hivatkozással lehet. A hirdetések tartalmáért Erdélyi Márton felelősséget nem vállal.

Egyéb információk

A Mobil Kisokos emlékét megőrizzük, (2012-2017) azonban Magyarország sikerét és jövőjét 2018-tól a MobilGO-val tervezzük, melyet minden hazánkba látogató turista az anyanyelvén használhat. A MobilGO-val Magyarország elfoglalhatja méltó helyét a világ turizmusában. Mert a turisztikai szektorban is egyre nagyobb az igény az olyan korszerű és innovatív digitális megoldások iránt, melyek növelik a magyar vállalkozások versenyképességét, és megfelelően kiszolgálják a hazánkba látogató turisták igényeit.

A MobilGO vállalja 2018-tól minden a névelődje - Mobil Kisokos - által vállalt és megkötött szerződés teljesítését.

Segíthetünk?
A MobilGO applikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL