logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Jogi nyilatkozat

Általános felhasználói feltételek:

A MobilGO weboldalon és szuperapplikációban található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, az alapító-tulajdonos Erdélyi Márton kizárólagos tulajdonát képezik.

Tartalom használata

A MobilGO tartalmai kizárólag a tulajdonos Erdélyi Márton írásbeli vagy elektronikus dokumentumba foglalt engedélyével többszörözhetők vagy közvetíthetők a nyilvánossághoz. Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 36. § (2) bekezdése szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül, nem érinti azonban a 37. § szerinti szabad felhasználás lehetőségét. Tilos a lap elektronikus tárolása, feldolgozása, többszörözése és értékesítése Erdélyi Márton írásbeli vagy elektronikus dokumentumba foglalt engedélye nélkül. A MobilGO-ból bármilyen tartalmat átvenni csak a MobilGO-ra való hivatkozással lehet. A hirdetések tartalmáért Erdélyi Márton felelősséget nem vállal.

Egyéb információk

A Mobil Kisokos emlékét megőrizzük, (2012-2017) azonban Magyarország sikerét és jövőjét 2018-tól a MobilGO szuperapplikációval tervezzük, melyet minden hazánkba látogató turista az anyanyelvén használhat. A MobilGO szuperapplikációval Magyarország elfoglalhatja méltó helyét a világ turizmusában. Mert a turisztikai szektorban is egyre nagyobb az igény az olyan korszerű és innovatív digitális megoldások iránt, melyek növelik a magyar vállalkozások versenyképességét, és megfelelően kiszolgálják a hazánkba látogató turisták igényeit.

A MobilGO vállalja 2018-tól minden a névelődje - Mobil Kisokos - által vállalt és megkötött szerződés teljesítését.

Segíthetünk?
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL