Invented in Hungary
Menetrendek
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Jogi nyilatkozat

Díjmentes időszak:

Díjmentes időszak a MobilGO applikációkban (iOS, Android) és weboldalon mobilgo.eu 2020.03.26.-tól a kormány által életbe léptetett veszélyhelyzet visszavonásáig.

A veszélyhelyzet idején regisztrált vállalkozások a veszélyhelyzet végeztével automatikusan inaktiválódnak, és a vállalkozásokat semmilyen díjfizetési kötelezettség nem fogja terhelni.
A veszélyhelyzet végeztével szabadon dönthetnek arról a vállalkozások, hogy továbbra is igénybe veszik-e a MobilGO szolgáltatásait.
Azoknak a vállalkozásoknak, melyeknek a veszélyhelyzet közben járna le a megjelenése, azoknak automatikusan meghosszabbodik a megjelenése a MobilGO applikációkban (iOS, Android) és weboldalon mobilgo.eu a veszélyhelyzet elmúltáig.
Az aktiválástól számított egy évig fog megjelenni vállalkozása a MobilGO.eu weboldalon, a MobilGO applikációban és a Google találati listájában. Lehetősége van az egy év alatt bármikor inaktiválnia vállalkozása megjelenését, azonban az inaktiválásban eltöltött idő is beleszámít az egy éves időtartamba.

Általános felhasználói feltételek:

A MobilGO.eu weboldalon és applikációban található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, az alapító-tulajdonos Erdélyi Márton kizárólagos tulajdonát képezik.

Tartalom használata

A MobilGO tartalmai kizárólag a tulajdonos Erdélyi Márton írásbeli vagy elektronikus dokumentumba foglalt engedélyével többszörözhetők vagy közvetíthetők a nyilvánossághoz. Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 36. § (2) bekezdése szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül, nem érinti azonban a 37. § szerinti szabad felhasználás lehetőségét. Tilos a lap elektronikus tárolása, feldolgozása, többszörözése és értékesítése Erdélyi Márton írásbeli vagy elektronikus dokumentumba foglalt engedélye nélkül. A MobilGO-ból bármilyen tartalmat átvenni csak a MobilGO-ra való hivatkozással lehet. A hirdetések tartalmáért Erdélyi Márton felelősséget nem vállal.

Egyéb információk

A Mobil Kisokos emlékét megőrizzük, (2012-2017) azonban Magyarország sikerét és jövőjét 2018-tól a MobilGO-val tervezzük, melyet minden hazánkba látogató turista az anyanyelvén használhat. A MobilGO-val Magyarország elfoglalhatja méltó helyét a világ turizmusában. Mert a turisztikai szektorban is egyre nagyobb az igény az olyan korszerű és innovatív digitális megoldások iránt, melyek növelik a magyar vállalkozások versenyképességét, és megfelelően kiszolgálják a hazánkba látogató turisták igényeit.

A MobilGO vállalja 2018-tól minden a névelődje - Mobil Kisokos - által vállalt és megkötött szerződés teljesítését.

Segíthetünk?