Invented in Hungary
Menetrendek
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
A jövő nálunk már elkezdődött!
Okostelefonod segítségével digitálisan kereshetsz
910 ezer vállalkozást és szolgáltatást egész Európában, mert
A célállomásainkat már nem útikönyvekből, hanem az okostelefonjainkra letöltött alkalmazásokból olvassuk ki.
A környék valamennyi vállalkozása egy helyen digitális formában! Közhasznú tartalmak! (Dohányboltok, ATM, Benzinkutak, Posta, MLSZ pályák, Véradások, stb.)
360 fokos Turisztikai tartalmak! Menetrendek (Hajózás, Kisvasút és Libegők)
Azonos felépítésű oldalak, hogy könnyebben eligazodhass! Friss, naprakész információkat tartalmaz és elvezet a kiválasztott célállomáshoz!
Intelligens Út Asszisztens (Megmutatja, hogy odaérsz-e időben a célállomáshoz) Mindig kéznél van és folyamatosan a kor igényeinek fejlesztjük!
Jó helyekre visz! A jövőt nem csak meg tudjuk tervezni, hanem meg is tudjuk valósítani!
A MobilGO Applikáció számokban
28
Országban
24
Nyelven
910 000
Vállalkozás
1 425 431
Felhasználó
18 514 070
Oldalmegtekintés
Főoldal
Itt a menüt láthatod, ahonnan tovább navigálva, egy érintéssel eljuthatsz a többi menüpontba.
Körülöttem menüpont
Megnézheted a körülötted lévő cégeket és szolgáltatásokat.
Akár kategóriák szerint rendszerezve is.
Cégkereső menüpont
Itt kereshetsz vállalkozásokat és szolgáltatásokat Európában.
Csak beírod mit keresel és hol, vagy akár kategóriák szerint is kereshetsz cégeket egész Európában.
Közhasznú menüpontok
Ahol rengeteg egyéb hasznos dologgal találkozhatsz.
(pl.: MLSZ Futball pályák, Ivókutak, Nyilvános WC-k, Posták, Véradások, Defibrillátorok, Nemzeti dohányboltok, stb.)
Termék és Akció kereső menüpont
Itt a vállalkozások termékei között lehet keresni, illetve a vállalkozások akciós termékei is itt találhatóak meg.
Menetrendek menüpont
Balatoni Hajózási menetrendek, Vác- Tahitótfalui kompmenetrend, Magyarországi kisvasút menetrendek, Libegők. Az applikáció vissza is számol a következő indulásig, és azt is mutatja, hogy odaérsz-e még indulásig. Ha a következő indulásig már nem érsz oda, akkor jelzi melyek azok a járatok, amiket elérsz még aznap.
Cégadatlap
Itt egy cégadatlapot láthatsz, az összes vállalkozás hasonlóan van kitöltve, hogy mindig eligazodj és a fontos információkat azonnal megismerhesd. Az alsó menüsáv jelzi azt is, hogy hány percre van tőled az adott vállalkozás, és különböző színekkel azt is jelöljük, odaérsz-e még nyitvatartási időben! Zöld igen, piros ma már nem.
Küldetésünk
Digitalizációt a legtávolabbi országrészekbe is eljuttatni, mert csak így lehet sikeres Magyarország. A MobilGO létrehozásakor kiemelt célunk volt, hogy felhasználói igényeknek megfelelően, átlátható formában mutassuk be, a nálunk megjelenő vállalkozások termékeit, szolgáltatásait, hogy felhasználóink könnyen és gyorsan tudjanak tájékoztatást kapni közelükben lévő vállalkozásokról az Európai Unió területén bárhol.

A tervezés és fejlesztés során figyelembe vettük azt az átfogó kormányzati programot, ami Digitális Magyarország néven lett meghirdetve, és célja a teljes hazai digitális környezet fejlesztése, amit a Kormány a DJP és DJP 2.0 nevű Digitális Jólét Programon keresztül határozott meg.  

A Kormány program fókuszai, perspektívái és az információ technológiai szabványok betartása mellett is, nagy hangsúlyt fektettünk a kényelmes, könnyen kezelhető és reszponzív felhasználói élmény kialakítására, valamint, hogy az applikáció hozzáférhető legyen a fogyatékkal élők számára is.
Innovációs célunk
Az informatika sikerre van ítélve, a jövő iparága. Az IT és a digitalizáció már most is meghatározza a mindennapjainkat, a privát szférától az üzleti életig bezárólag, ami a jövőben csak hatványozódik majd. A leginnovatívabb, a legnagyobb fejlődés előtt álló szektor, tehát nem volt nehéz döntés 2012-ben létrehozni a MobilGO applikációt.
Már a MobilGO applikáció fejlesztése során hittük azt, hogy az applikáció segítségével, aktívan hozzájárulhatunk a hazai digitális környezet fejlesztéséhez, és a MobilGO segítségével létrejöhetnek a digitálisan felkészült Okos Városok.

A MobilGO applikáció komplex, magas színvonalú szolgáltatást nyújt, mely többek között az applikáció folyamatos fejlesztésének köszönhető. Nyitottak vagyunk az újdonságokra, és aktívan részt veszünk a technológiai kutatásokban.
Ma az informatika a világ egyik leggyorsabban fejlődő iparága. Egyetlen vállalkozás sem növekedhet a technológiai újdonságok bevezetése és informatikai háttérének fejlesztése nélkül. Célunk, hogy hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő, magyar tulajdonosi körrel és szakember gárdával rendelkező vállalata legyünk, akik Hasznos Magyar Digitális Tartalmakkal és saját fejlesztésű termékek gyártásával szolgálják ki a piaci igényeket.

A MobilGO applikáció 2012-es létrehozása, és máig való működtetése során szerzett tapasztalatok és ismeretek hozzájárulnak innovációink sikeréhez, ügyfeleink számára pedig a legfrissebb technológiai megoldások válnak így elérhetővé. Büszkék vagyunk eredményeinkre, és reményeink szerint a következőkben bemutatott projektjeink tovább gyarapodnak majd a jövőben.
Szervezeti értékek
Együttműködés Magyarország digitális versenyképességének erősítése érdekében
Készek vagyunk arra, hogy tevékenyen részt vegyünk Magyarország digitális versenyképességét befolyásoló jogszabályok tervezetének véleményezésében.

Promóciós együttműködés
Magyarország egyik legfontosabb digitális befektetőjeként kifejezzük azon szándékunkat, hogy Magyarországot, mint a csodák forrását, a hazánkba látogató turisták számára bemutassuk és népszerűsítsük.

Részvétel a helyi közösségek életében
Támogató tevékenységünk által aktívan részt veszünk a magyarországi helyi és országos közéletben, és támogatjuk annak különböző területeit. Ez az aktivitás kiterjed a vállalkozások digitalizációjára, (Vállalkozz Digitálisan Csomagok), a sportéletre (Torna és Kondipark kereső), egészségügyre (Véradások helyszínei, Defibrillátor kereső)

Magas szintű szakmai tudás
Elkötelezettjei vagyunk a magas szintű szakmai munkának. Annak érdekében, hogy folyamatosan minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani partnereinknek, folyamatosan a kor igényeinek fejlesztjük az applikációt.

Felhasználóbarátság
A cég és szolgáltatás keresés sosem volt még ilyen egyszerű! Az applikáció figyelmének középpontjában a felhasználóink állnak. Elkötelezetten dolgozunk azért, hogy a kialakult jó kapcsolatokat hosszútávon is megőrizhessük. Felhasználóink elégedettsége érdekében szolgáltatásaink minőségét folyamatosan ellenőrizzük és teljes egészében igényeikre szabjuk.

Felelősségvállalás, társadalmi szerepvállalás
Hitvallásunk, hogy a magas szintű innovációs teljesítménynyújtás mellett lehetőségeink szerint kötelesek vagyunk az állami és közösségi feladatok ellátásához is aktívan hozzájárulni. Mind egyéni, mind céges szinten fontosnak tartjuk az egymásért, a magyar vállalkozásokért, valamint a társadalomért való felelősségvállalást.

Lojalitás
A meglévő és leendő munkatársaink is bízhatnak a cég támogatásában, legyen szó munkahelyi, vagy az élet egyéb területén előforduló nehéz élethelyzetről. Ennek és a partneri viszonynak köszönhetően kollégáinkat hosszútávon is a MobilGO csapatában képzeljük el. Büszkék vagyunk arra, hogy több kollégánk a kezdetek óta segíti a MobilGO működését. Elmondhatjuk, hogy a MobilGO applikációnál a fluktuáció tartósan alacsony szinten van.

Csapatszellem
Ahhoz, hogy egy cég hosszútávon sikeres legyen nem elég az egyéni jó teljesítmény. Elmondhatjuk, hogy sikereink mögött csapattársaink kitartó és egymást támogató, szükség esetén erőfeszítéssel járó munkája áll. Csapattársaink egyéni kezdeményezésre is, rendszeres közös programokon vesznek részt.
A Mobil Kisokos emlékét megőrizzük, (2012-2017) azonban Magyarország sikerét és jövőjét 2018-tól a MobilGO-val tervezzük, melyet minden hazánkba látogató turista az anyanyelvén használhat. A MobilGO-val Magyarország elfoglalhatja méltó helyét a világ turizmusában. Mert a turisztikai szektorban is egyre nagyobb az igény az olyan korszerű és innovatív digitális megoldások iránt, melyek növelik a magyar vállalkozások versenyképességét, és megfelelően kiszolgálják a hazánkba látogató turisták igényeit.
Segíthetünk?