logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
JL AUDIO VX700/5I 5-CSATORNÁS AUTÓHIFI ERŐSÍTŐ
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.
Ár:
309 990 Ft
Irány a bolt
Forgalmazza a(z): Paradox Autóhifi

Leírás

JL AUDIO VX700/5I 5-CSATORNÁS AUTÓHIFI ERŐSÍTŐ

JL Audio VXi-sorozat: A letisztultság: prémium erősítők, integrált DSP-vel

A VXi erősítők egyszerű beszerelést és páratlan tuningteljesítményt és rugalmasságot nyújtó, gyönyörű, kompakt egységben egyesítik a JL Audio fejlett erősítőtechnológiáját és a nagy teljesítményű digitális jelfeldolgozást.

Valamennyi VXi erősítő központi eleme az egyedi konfigurációjú, hárommagos AKM® DSP meghajtó. A nagy teljesítményű DSP nem csak magas fokú tuningképességeket szabadít fel, de a teljessávú audio erősítő szekciók vezérlőórájaként javítja az erősítő audioteljesítményét.

További erősítő teljesítmény növelést értek el a minimalizált visszacsatolású tervezés alkalmazásával, a DirectFET kimenő tranzisztorokkal és a közvetlenül kapcsolt kimeneti kondenzátor csoportokkal. Ezekkel sikerült elérni egy új, kimagasló hatékonyságú, megbízható erőátvitelű és világszínvonalú D osztályú erősítőteljesítményt.

A hárommagos DSP meghajtó elegendő kapacitással rendelkezik valamennyi jelfeldolgozó funkció igényeinek kiszolgálásához. Idetartozik a nagy teljesítményű bemeneti kapcsolás, az átirányítás és a keverés, amely a források és konfigurációk széles körű alkalmazását teszi lehetővé. Minden erősítő kimeneti csatornája és az analóg vonal kimenetek tartalmazzák: alul és felül áteresztő szűrők, késleltetés, mindent áteresztő szűrő, polaritás- és kimeneti jelszint állítás.  Az optikai digitális előerősítő-kimenetek digitális átvitelén elérhető az EQ- és szintszabályozás.

A hagyományos vezérlőgombok és kapcsolók használata helyett a VXi erősítők a vezetőülésből is konfigurálhatók a JL Audio ingyenes TüN™ szoftverével a kompatibilis számítógépről, tabletről vagy okostelefonról. A felhasználók hat, aktív előre megadott hangolási beállítást menthetnek el, amiket egyetlen gombnyomással aktiválhatnak a kompatibilis digitális távirányítókkal (külön kapható).

Töltsd le és próbáld ki a TüN™ szoftververziókat demó módban ingyenesen (nem igényel VXi eszközt)

JL AUDIO VX700/5I 5-CSATORNÁS AUTÓHIFI ERŐSÍTŐ:

5 csatornás, D osztályú rendszererősítő integrált DPS-vel, 100 W x 4 @ 4 Ω / 300 W x 1 @ 2 Ω - 14,4 V

Nagyszerű audioélmény egyszerűbben. Erre tervezték a VXi erősítőt, amely magában foglalja fejlett NexD2™ kapcsolótechnológiánkat és az integrált, teljes körű digitális jelfeldolgozást.

A másodikgenerációs NexD2™ erősítőtechnológiát alkalmazó VX700/5i hatékonyan képes ellátni egy teljes audiorendszert. Négy fő hangszórónak nyújt 4 x 75 W (4 ohm) teljesítményt, miközben a mélynyomónak akár 300 W (2 ohm) erőt szolgáltat. A fő csatornák hidalásával egy nagy teljesítményű, háromcsatornás erősítőt kapunk, amelyből akár 2 x 200 W (4 ohm) is kinyerhető a fő csatornákon, a mélynyomóra pedig 300 W (2 ohm) jut.

Az erősítőben lévő teljessávú NexD2™ technológia DSP-vezérlésű és tartalmazza a minimalizált visszacsatolású tervezést,

DirectFET™ kimeneteket használ, amelyekkel tiszta hangok, alacsony zajszint és rendkívüli hatékonyság érhető el.

A mélynyomócsatorna a NexD2™ technológia alacsony frekvenciára optimalizált verziójával rendelkezik. Az erősítőház ultrakompakt méretű, valamennyi csatlakozás egy oldalon helyezkedik el, ami rendkívül megkönnyíti a szűk helyre történő beszerelést.

A hagyományos vezérlőgombok és kapcsolók helyett az erősítő szabályozását és a DSP-funkcionalitást a kompatibilis külső eszközzel (számítógéppel, tablettel vagy okostelefonnal) lehet konfigurálni a megfelelő JL Audio TüN™ alkalmazás telepítését követően.

Az erősítő tartalma: Tápcsatlakozó (4AWG kábelhez), analóg bemenet/előerősítő kimeneti kábelek, hangszóró kimeneti kábelek, mélynyomó kábelek, 1,8 m A/B USB kábel

logo
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL