logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
FIIO BTR3K BLUETOOTH DAC FEJHALLGATÓ ERŐSÍTŐ
Termékkód: 6953175790761
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.
Ár:
29 990 Ft
Irány a bolt
Forgalmazza a(z): Paradox Autóhifi

Leírás

FIIO BTR3K BLUETOOTH DAC FEJHALLGATÓ ERŐSÍTŐ

Bluetooth v5.0 fejhallgató erősítő D/A konverterrel, szimmetrikus kimenettel

A FiiO BTR3K erősítő segítségével megszabadulhatsz a felesleges kábelektől, mégis tökéletes marad a hangzás. A fülhallgatót a lejátszó helyett csatlakoztasd a BTR3K-ba, majd kösd össze a lejátszót és a BTR3K-t Bluetooth kapcsolattal.

Használhatod számítógéped vagy okostelefonod mellé, a megszokott vezetékes fej- vagy fülhallgatóddal. Végre felállhatsz az asztaltól akár egy hosszú konferencia hívás közben is, mégis vonalban maradsz. Ráadásul a BTR3K-ban lévő mikrofonnak köszönhetően teljes értékű headsetté alakíthatod az egyszerű, mikrofon nélküli fejhallgatódat is.

Csatlakoztasd a Bluetooth képességgel nem rendelkező, szobai HiFi rendszered Aux-IN bemenetére a BTR3K-t, ha a telefonról vagy számítógépről szeretnél zenét küldeni Bluetooth-on keresztül a HiFire.

Az autóban sem fog többé gondot okozni, hogy akár a hátsó ülésről, Bluetooth-on keresztül érkezzen a zene a csak Aux-IN csatlakozóval ellátott fejegységre.

A Bluetooth-on át érkező jeleket egy CSR8675 chip dolgozza fel a BTR3K-ban. A felső kategóriás áramkör támogatja a v5.0 Bluetooth szabványt. Ismeri az összes, jelenleg elérhető átviteli kodeket, egészen az LDAC vagy akár az AptX HD minőségig, de az alacsony késleltetésű AptX-LL-t is dekódolja, ami a videó tartalmak fogyasztásához jöhet jól.

A BTR3K segítségével kiválthatod a számítógéped belső hangkártyáját is. Ehhez csatlakoztasd a BTR3K-t a számítógéphez egy USB kábellel, és válaszd ki a számítógép Lejátszó eszközök menüjéből a BTR3K-t. A FiiO BTR3K a legtöbb számítógép belső hangkártyájánál lényegesen tisztábban szól.

A BTR3K-ban a digitális-analóg átalakításért két AK4377A DAC chip felel. Az előd BTR3-ban alkalmazott AK4376-hoz képest ezek 50%-kal nagyobb kimenő teljesítményre képesek.

A precíz időzítés és az alacsony jitter a dupla kristály oszcillátor alkalmazásának köszönhető.

A 3.5 mm-es, hagyományos fülhallgató kimenetbe akár távirányítós fülhallgatót is dughaszt. A BTR3K detektálja a csatlakoztatott fülhallgatót, és elérhetővé teszi számodra a fülhallgató vezetékén lévő mikrofon és távirányító használatát.

A 2.5 mm-es, szimmetrikus kimenet mögött végig szimmetrikus architektúra lapul, a digitális-analóg átalakítóktól egészen az analóg erősítőkig.

A FiiO BTR3K jobb oldalán elhelyezkedő, pici lyuk egy nagy érzékenységű, gömbkarakterisztikájú (omnidirectional) mikrofont rejt. A mikrofonon érkező hangokat a Qualcomm cVc 8.0 zajszűrője tisztítja meg. Beszélgetőtársaid így akkor is tisztán hallanak, ha nincs körülötted tökéletes csend. A mikrofont használhatod okostelefon asszisztens irányításához is. (Siri, Google Assistant, Bixby...) Ehhez csak nyomd meg kétszer a BTR3K-n a megfelelő gombot, a telefont nem kell elővenned.

A FiiO BTR3K 330 mAh-s, lítium-polimer akkumulátora 1.5 óra alatt feltöltődik az USB-C csatlakozón keresztül, és egy töltéssel 11 óra működésre képes.

Az alumínium ötvözet ház a 2.5D-s üveg előlappal tökéletesen illeszkedik a professzionális belsőhöz.

Az előlapon elhelyezett FiiO logó színe az alkalmazott kodektől függ (kék:SBC, fehér: LDAC...), de itt láthatod a párosítási módot (ezt váltakozó színnel jelzi), vagy ha lemerült az akkumulátor (villogó piros).

A BTR3K hátlapját egy HiRes Audio logó díszíti. Ezt a logót a Japan Audio Society szigorú tesztelés után adományozza a legjobb termékeknek.

A BTR3K dobozában elhelyezett csiptetővel a ruhádhoz rögzítheted a BTR3K-t, ha szeretnéd. Szabadulj meg a vezetékektől, próbáld ki a BTR3K-T, értékelni fogod a változást.

A csomag tartalma:

logo
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL