logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
JL AUDIO RD400/4 AUTÓHIFI ERŐSÍTŐ
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.
Ár:
89 990 Ft
Irány a bolt
Forgalmazza a(z): Paradox Autóhifi

Leírás

JL AUDIO RD400/4 AUTÓHIFI ERŐSÍTŐ

A letisztult és erőteljes RD erősítők kimagasló teljesítményt és sokoldalú alkalmazást nyújtanak minden eddiginél jobb ár-érték aránnyal.

Az RD erősítők fejlesztésén ugyanaz a JL Audio mérnökcsapat dolgozott, amely megalkotta az XDv2 és HD erősítőket is. A legújabb RD erősítők kihasználják az exkluzív JL Audio NexD™ technológia előnyeit, hogy rendkívül hatékonyan szolgáltassanak óriási teljesítményt páratlan hatékonysággal, az áramfelvétel és a hőképzés csökkentése mellett. Valamennyi modell modern, indusztriális dizájnt kapott, a nagy teljesítménnyel összhangban lévő külsővel és kialakítással. Az egyszerű beszerelés és beállítás érdekében valamennyi csatlakozó az erősítő egyik oldalára került, a vezérlés pedig a tetején kapott helyet egy levehető fedlap alatt.

Az XDv2 erősítőkhöz hasonlóan az RD erősítők stúdióminőségű jelfeldolgozással és automatikus bekapcsolással (a vonalszintű- és a hangszóró jelérzékelés segítségével) rendelkeznek, hogy maximálisan rugalmas használatot biztosítsanak. A kiegyensúlyozott bemenetek kiiktatják a zajt és széles körű jeltípus-kompatibilitást eredményeznek. Két vadonatúj funkció egyszerűsíti a beszerelést és a beállítást: LED jelzőfények könnyítik meg a bemeneti szintek beállítását és a sztereó kimeneti csatornák bemeneti típusú kapcsolókat tartalmaznak, így a hidaláshoz nincsen szükség Y adapterekre.

JL AUDIO RD400/4 AUTÓHIFI ERŐSÍTŐ:

4 csatornás, D osztályú, teljessávú erősítő, 100 W x 4 @ 2 Ω / 75 W x 4 @ 4 Ω - 14,4 V

Az exkluzív, nagy sebességű NexD™ kapcsolótechnológiánkat alkalmazó, ultrakompakt RD400/4 erősítőt arra terveztük, hogy hatalmas audioteljesítményt továbbítson precíz hatékonysággal és ultraalacsony torzítással. A modern külső és a kis méret azonban ne tévesszen meg senkit! Ez a kis erőmű 100 wattnyi kristálytiszta audioteljesítményt szolgáltat négy csatornáján, 2 ohmon (14,4 V, 1% THD) és teljes mértékben hidalható, így akár háromcsatornás erősítőként is használható vagy kétcsatornás erősítőként, elképesztő, 200 W x 2 teljesítménnyel 4 ohmon.

A felhasználók kényelme érdekében az RD400/4 valamennyi kezelőszerve az erősítő tetején egy fedlap alatt, míg a csatlakozási pontjai mind egy oldalon találhatók. A stúdióminőségű jelfeldolgozó funkciók között szerepelnek a 12 dB/oktávos felül- vagy aluláteresztő (kikapcsolható) szűrők mindegyik csatornapárhoz, amelyek folyamatosan állítható határfrekvencia-választást tesznek lehetővé 50 és 500 Hz között, valamint a kétsávos, kiegyensúlyozott bemenetek, amelyek a legtöbb bemeneti feszültséggel kompatibilisek. Gyárilag rendelkezésre áll az automatikus bekapcsolás (vonalszintű- és a hangszóró jelérzékelés segítségével) valamint a vadonatúj bemeneti típusú kapcsolók, amelyek segítségével Y adapterek nélkül lehet hidalni a sztereó kimeneti csatornákat.

Az RD400/4 bemenetbeállítási LED jelzőfényeket is tartalmaz. Ezzel a vadonatúj innovatív funkcióval egyszerűen, gyorsan, pontosan és külön eszköz nélkül állítható be az erősítő bemeneti érzékenysége. Előerősítő-kimenetek is rendelkezésre állnak, hogy egyszerűen továbbítható legyen a jel egy másik erősítő felé. Az RD400/4 egy ellenálló porszórásos külsőt kapott, és a felül elhelyezkedő, kétszínű LED-sorról olvasható le az erősítő pillanatnyi állapota.

logo
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL