logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
GAT Eterna Futura 2 csészés ezüst kotyogós kávéfőző
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.
Ár:
8 052 Ft
Irány a bolt
Forgalmazza a(z): KoktélBolt

Leírás

Az Eterna / Futura egy klasszikus acél kávéfőző sorozat a GAT olasz gyártójától. Kancsószerű alakjának köszönhetően ez a kotyogós kávéfőző bármilyen konyhai dekorációhoz megfelel. Jellemzői: masszív test, minimalista kialakítás és megbízhatóság.

A GAT Eterna / Futura egyszerre 2 csésze eszpresszó főzésére használják (egyenként kb. 50 ml). A teljes kapacitás 100ml.Az igaz olasz eszpresszó főzéséhez szükséged van erre a kávéfőzőre, jó kávéra és néhány percre!

• Tervezés:
Az Eterna egy csésze csiszolt rozsdamentes acélból készült. A csőrnek köszönhetően nagyon könnyen önti a kávéját, amikor kész. A jól formázott fogantyú és a fekete műanyagból készült kiegészítő gomb lehetővé teszi a kávé könnyű kezelését és kiszolgálását. Olaszországban készült.

• Használat:
A GAT Eterna alkalmas gáz-, elektromos vagy indukciós főzőlapokra (méret 4tz felett). Helyezze a kávéfőzőt a főzőlapra, hogy a fogantyú ne érje hőt. Kézzel mossa, tisztítószerek használata nélkül. Mosogatógépben nem biztonságos. A kávéfőző méretének kiválasztásakor ne feledje, hogy minden alkalommal meg kell főzni a gyártó által meghatározott mennyiségű kávét.

• Hogyan működik a moka?
A kávéskanna egy felső lezárt tartályból, egy szűrőből és egy alsó tartályból áll. Helyezzen őrölt kávébabot a szűrőbe, öntsen vizet az alsó tartályba a biztonsági szelep szintje alatt és csatlakoztassa az összes elemet. Helyezze a kávéfőzőt a főzőlapra, és várjon néhány percet. A forró víz a felső tartályba jut, és átfolyik a darált babon. Finom és aromás eszpresszója készen áll!

Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.

logo
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL