logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Bella Sárga1 csészés Gat Kotyogós Kávéfőző
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.
Ár:
4 023 Ft
Irány a bolt
Forgalmazza a(z): KoktélBolt

Leírás

A Bella a GAT, az olasz gyártó legszínesebb kotyogós kávéfőző modellje. Az eredeti forma és a friss színek kombinációja révén ez a kotyogós tökéletes a klasszikus és az innovatív megoldások rajongói számára. A Bella a dekoráció funkcionális elemét képezi, amely minden belső helyet újít fel. Válassza ki az Önnek megfelelő színt, és a kávéfőzés még élvezetesebbé tegye!
A GAT Bella egy csésze eszpresszót főz egyidejűleg. A teljes kapacitás 50ml.Az igaz olasz eszpresszó főzéséhez szükséged van erre a kávéfőzőre, jó kávéra és néhány percre!

• Tervezés:
Ez az alumínium kávéfőző lenyűgözi a tervezési minőséget és a széles színválasztékot. A fehér műanyagból készült gomb és a kiegészítő fogantyú kényelmes kezelést és kiszolgálást tesz lehetővé, amikor a kávé kész. Átlátszó fedele műanyagból készült, a kávéfőző színében. Ez lehetővé teszi a sörfőzés során a jobb irányítást. Olaszországban készült.

• Használat:
A GAT Bella alkalmas gáz- vagy elektromos főzőlapokra. Helyezze a kávéfőzőt a főzőlapra, hogy a fogantyú ne érje hőt.

Kézzel mossa, tisztítószerek használata nélkül. Mosogatógépben nem biztonságos.

A kávéfőző méretének kiválasztásakor ne feledje, hogy minden alkalommal meg kell főzni a gyártó által meghatározott mennyiségű kávét.

• Hogyan működik a moka?
A kávéskanna egy felső lezárt tartályból, egy szűrőből és egy alsó tartályból áll. Helyezzen őrölt kávébabot a szűrőbe, öntsen vizet az alsó tartályba a biztonsági szelep szintje alatt és csatlakoztassa az összes elemet. Helyezze a kávéfőzőt a főzőlapra, és várjon néhány percet. A forró víz a felső tartályba jut, és átfolyik a darált babon. Finom és aromás eszpresszója készen áll!

Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.

logo
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL