logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Hario V60-01 kerámia kávéfőző dripper fehér
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.
Ár:
12 041 Ft
Irány a bolt
Forgalmazza a(z): KoktélBolt

Leírás

Méret: V60-01
Szín: fehér
Anyag: kerámia


Szeretne kezdeni a kávéfőzés alternatív módszereivel, de nem tudja, mit válasszon? A Hario V-60 Dripper csak az Ön számára! Ez a japán eszköz lehetővé teszi, hogy egyszerűen és hatékonyan nyújtsa ki a kávét. A szűrési módszer nagyon szórakoztató és lehetővé teszi a kávéval való kísérletezést. Lepje meg barátait a kávé gazdag ízével és aromájával, valamint annak elkészítésének technikájával! A Hario V60-01 lehetővé teszi, hogy egyszerre 200–360 ml kávét főzzön, ami elég egy nagy bögrehez vagy két kisebb adaghoz.

Ez a kerámia változat elegáns, több színben kapható mintát kínál, amelyek minden konyha tökéletes dekorációját biztosítják. Ezenkívül azt jellemzi, hogy nagyon jó a hőmegtartó képessége. Kúpos formája és a csepegtető belsejében található speciális hornyok kiváló vízáramot biztosítanak. Az ízletes kávé elkészítéséhez szükség van frissen őrölt, kiváló minőségű kávéra, szűrőre, kedvenc csészére vagy szerverére és mérlegekre. Helyezze a szűrőt a csepegtetőbe, és tegye rá az edényre, amelyet kávé adagolására használ. Az infúziós folyamat mindössze 3-4 percig tart.

Ennek a módszernek egy további előnye a rendkívül egyszerű karbantartás. Használat után egyszerűen vegye le a szűrőt, és mossa le a csepegtetőt folyó vízben vagy mosogatógépben. Hario fordítása "Üvegkirály", amely tökéletesen tükrözi a vállalat eredményeit. A márkát 1921-ben alapították, és azóta gyártja a legmagasabb színű üvegből, kerámiából és fémből készült termékeket. A gyártási folyamat Japánban zajlik, a legjobb környezeti fenntarthatóság mellett.

Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.

logo
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL