logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
6 csészés Opera Gat kotyogós Kávéfőző
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.
Ár:
27 056 Ft
Irány a bolt
Forgalmazza a(z): KoktélBolt

Leírás

Az Opera klasszikus kotyogós kávéfőző a GAT olasz gyártójától. Kancsószerű alakjának köszönhetően ez a kotyogós kávéfőző bármilyen konyhai dekorációhoz megfelel. Az Opera fedéllel nyitva lehet hagyni a kávé főzésekor, ezáltal jobban irányítható a folyamat.

A GAT Opera kotyogós egyidejűleg 6 csésze eszpresszó főzéséhez használják (egyenként kb. 50 ml). A teljes kapacitás 300ml.Az igaz olasz eszpresszó főzéséhez szükséged van erre a kávéfőzőre, jó kávéra és néhány percre!

• Tervezés:
Az Opera csiszolt rozsdamentes acélból készült kávéskanna. A jól formázott fogantyú és a fekete műanyagból készült kiegészítő gomb lehetővé teszi a kávé könnyű kezelését és kiszolgálását. Olaszországban készült.

• Használat:
A GAT Opera alkalmas gáz- vagy elektromos főzőlapokra. Helyezze a kávéfőzőt a főzőlapra, hogy a fogantyú ne érje hőt. Kézzel mossa, tisztítószerek használata nélkül. Mosogatógépben nem biztonságos. A kávéfőző méretének kiválasztásakor ne feledje, hogy minden alkalommal meg kell főzni a gyártó által meghatározott mennyiségű kávét.

• Hogyan működik a moka?
A kávéskanna egy felső lezárt tartályból, egy szűrőből és egy alsó tartályból áll. Helyezzen őrölt kávébabot a szűrőbe, öntsen vizet az alsó tartályba a biztonsági szelep szintje alatt és csatlakoztassa az összes elemet. Helyezze a kávéfőzőt a főzőlapra, és várjon néhány percet. A forró víz a felső tartályba jut, és átfolyik a darált babon. Finom és aromás eszpresszója készen áll!

Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.

logo
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL