logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
6 csészés Fashion Gat kotyogós Kávéfőző
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.
Ár:
9 332 Ft
Irány a bolt
Forgalmazza a(z): KoktélBolt

Leírás

A Fashion elegáns kotyogós sorozat, amelyet a GAT olasz kávéfőző gyártó készített. Klasszikus áramvonlas kialakítása találkozik az elegáns matt fekete felülettel. Meg fog felelni mindenki elvárásainak, akik olyan esztétikai terméket keresnek, amely lehetővé teszi a kiváló kávé könnyed elkészítését.

A GAT Fashion kotyogós kávéfőző egyszerre 6 csésze eszpresszó főzésére használják (egyenként kb. 50 ml). A teljes kapacitás 450ml.Az igaz olasz eszpresszó főzéséhez szükséged van erre a kávéfőzőre, jó kávéra és néhány percre!

• Kivitel: alumínium kávéskanna matt fekete felülettel. A jól formázott fogantyú és a fekete műanyagból készült kiegészítő gomb lehetővé teszi a kávé könnyű kezelését és kiszolgálását. A fedél ezüst alumíniumból készül. Olaszországban készült.

• Használat: A GAT Fashion alkalmas gáz- vagy elektromos főzőlapokra. Helyezze a kávéfőzőt a főzőlapra, hogy a fogantyú ne érje hőt. Kézzel mossa, tisztítószerek használata nélkül. Mosogatógépben nem biztonságos. A kávéfőző méretének kiválasztásakor ne feledje, hogy minden alkalommal meg kell főzni a gyártó által meghatározott mennyiségű kávét.

• Hogyan működik a moka? A kávéskanna egy felső lezárt tartályból, egy szűrőből és egy alsó tartályból áll. Helyezzen őrölt kávébabot a szűrőbe, öntsen vizet az alsó tartályba a biztonsági szelep szintje alatt és csatlakoztassa az összes elemet. Helyezze a kávéfőzőt a főzőlapra, és várjon néhány percet. A forró víz a felső tartályba jut, és átfolyik a darált babon. Finom és aromás eszpresszója készen áll!

Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.

logo
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL