logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
GAT Diva 6 Csészés Kotyogós Kávéfőző Fehér
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.
Ár:
18 814 Ft
Irány a bolt
Forgalmazza a(z): KoktélBolt

Leírás

A Diva a klasszikus és a modern stílus kombinációja, egy kotyogós kávéfőző formájában, a GAT olasz gyártójától. Gyönyörű megjelenése és funkcionalitása miatt ez a kávéfőző eredeti eszköz és eszköz a kiváló kávé főzéséhez.

A GAT Diva kotyogóst egyszerre 6 csésze eszpresszó főzésére használják (egyenként kb. 50 ml). A teljes kapacitás 300 ml.



• Tervezés:
Ez az öntött alumínium kotyogós kávéfőző lenyűgözi minőségét. A fehér műanyagból készült gomb és a kiegészítő fogantyú kényelmes kezelést és kiszolgálást tesz lehetővé, amikor a kávé kész. Az alsó tartály fehér fényes felülete még elegánsabbá teszi. Olaszországban készült.

• Használat:
A GAT Diva alkalmas gáz- vagy elektromos főzőlapokra. Helyezze a kávéfőzőt a főzőlapra, hogy a fogantyú ne érje hőt. Kézzel mossa, tisztítószerek használata nélkül. Mosogatógépben nem biztonságos. A kávéfőző méretének kiválasztásakor ne feledje, hogy minden alkalommal meg kell főzni a gyártó által meghatározott mennyiségű kávét.

• Hogyan működik a moka?
A kávéskanna egy felső lezárt tartályból, egy szűrőből és egy alsó tartályból áll. Helyezzen őrölt kávébabot a szűrőbe, öntsen vizet az alsó tartályba a biztonsági szelep szintje alatt és csatlakoztassa az összes elemet. Helyezze a kávéfőzőt a főzőlapra, és várjon néhány percet. A forró víz a felső tartályba jut, és átfolyik a darált babon. Finom és aromás eszpresszója készen áll!

Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.

logo
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL