logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
GAT Minni Plus 3 csészés Kotyogós Kávéfőző Kék
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.
Ár:
14 430 Ft
Irány a bolt
Forgalmazza a(z): KoktélBolt

Leírás

A Minni Plus egy alumínium kotyogós kávéfőző sorozat, amelyet a GAT olasz gyártó készített. Klasszikus teste gazdagodott színekkel és fa részletekkel utánozva.

A GAT Minni Plus kotyogós kávéfőzőt egyszerre 3 csésze eszpresszó főzésére használják (egyenként kb. 50 ml). A teljes kapacitás 150ml.

 


• Tervezés:
A Minni Plus alumíniumból készült kotyogós. A jó alakú fogantyú és a fa utánzatból készült kiegészítő gomb lehetővé teszi a kávé könnyű kezelését és kiszolgálását. Olaszországban készült.

• Használat: A GAT Minni Plus alkalmas gáz- vagy elektromos főzőlapokra. Helyezze a terméket a főzőlapra úgy, hogy a fogantyú ne érje hőt. A speciális szűrőadapter lehetővé teszi a kávé főzését a GAT kapszulaival. Csak akkor használja az adaptert, ha kávét főz kapszula segítségével. Kézzel mossa meg a kávéfőzőt, tisztítószerek használata nélkül. Mosogatógépben nem biztonságos. A kávéfőző méretének kiválasztásakor ne feledje, hogy minden alkalommal meg kell főzni a gyártó által meghatározott mennyiségű kávét.

• Hogyan működik a moka? A kávéskanna egy felső lezárt tartályból, egy szűrőből és egy alsó tartályból áll. Helyezzen őrölt kávébabot a szűrőbe, öntsen vizet az alsó tartályba a biztonsági szelep szintje alatt és csatlakoztassa az összes elemet. Helyezze a kávéfőzőt a főzőlapra, és várjon néhány percet. A forró víz a felső tartályba jut, és átfolyik a darált babon. Finom és aromás eszpresszója készen áll!

Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.

logo
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL