logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Padauk kávétömörítő nyél Tadamm
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.
Ár:
10 835 Ft
Irány a bolt
Forgalmazza a(z): KoktélBolt

Leírás

Mivel a Tadamm tömörítő nyelei kézzel készülnek így nincs két egyforma tamper, de a szépsége és különlegességei is ebben rejlik, hiszen az azonos típusú fa alapanyagok is mintázatában, árnyalatában különbözhet.

 Amit a magyar készítésű TADAMM nyelekről tudni érdemes:
A cseresznye fa tömörítő nyelek felülete sima érzetű, nem szálkás nem érdes felületű, igényesen megmunkált minőségi tamperek a Tadamm termékei.
A tömörítő nyelek könnyedén illeszthetőek a tömörítő talp ba és használatuk üzembiztos egy igazi társa lehet a baristának. Ennek a tömörítő nyélnek a használatával biztos nem lesz bőrkeményedés a kezeden.

A Tadamm fa tömörítő nyelei csak természetes anyagok felhasználásával készülő felületkezelővel van simára polírozva. Ezáltal:
A cseresznyefa nem csak Európában, de Amerikában és Ázsiában is honos. Könnyen kezelhető, de munkaigényes fafajta. A geszt rózsaszín, pirosas-barna. A hosszmetszeteken az évgyűrűhatáron jellegzetes zöldes árnyalatú csíkok láthatók. Finom szövetű, dekoratív, értékes fa. Az érett cseresznye színe az, amire a legtöbb vásárló a cseresznyefára asszociál.

Fiatal korában is már kellemesen vöröses, ami az idő előrehaladtával egyre erőteljesebbé válik.
A TADAMM márka vásárlói környezettudatosak, mert természetes anyagokkal veszik körül magukat. Nem az a drága, ami ma sokba kerül, hanem az, ami holnap sok bajt okozhat. Egyre több az ipari katasztrófa és egészségi ártalom. Nem fenntartható irány, az iparnak meg kell találnia minden műszaki feladatra a környezetbarát megoldásokat!
 A megrendelt terméket egy márkajelzéssel ellátott újrahasznosítható kartondobozban, 100% pamut vászonzsákban fogod megkapni, ami fagyapottal lesz kibélelve. A biológiailag lebomló csomagolóanyag környezettudatos magatartást tanúsít.
A tömörítő nyél hossza 7 cm
szélessége 4 cm

Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.

logo
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL