logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
LEDIUM PowerBoard 3000K CRI98 24V LED modul - Teljes spektrumú, Bridgelux Thrive chip, 495x20mm, 20W
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.
Ár:
7 493 Ft
Irány a bolt
Forgalmazza a(z): ledaruhaz.hu

Leírás

A Ledium Powerboard család legújabb tagja a Bridgelux Thrive chipre épülő CRI:98 teljes spektrumú LED panel

A Thrive LED megalkotásával a Bridgelux megközelítette a természetes fény teljes spektrumát, és olyan minőségű fényforrást hozott létre, amely a Human Centric Lighting alkalmazásokhoz is tökéletes.

A Thrive LED tökéletes színvisszaadásával elhozza a természetes fényt az otthonunkba és munkaelyünkre és kellemesebbé terszi életünket mesterséges fényforrások alatt.

a LEDIUM LED lineáris modulokat a nagy teljesítményű lineáris világítási rendszerekhez fejlesztettük. Fényereje miatt általános világítási célra alkalmazható elsősorban, tökéletes megoldás LED alumínium profilos megoldásokhoz. A modul szerelhető süllyesztett, vagy U-profilba, de trimless gipszkarton világítás is könnyen kivitelezhető vele.

A panelt alapesetben 24VDC tápfeszültség üzemre gyártjuk, a LED-ek áramfelvétele 120 mA-re van beállítva. A panel teljesítményfelvétele 20W, LED profilokban is tökéletesen lehet használni, a két végén levő SMD WAGO gyorscsatlakozókkal könnyedén sorolható.

Bridgelux Thrive LED adatlap

Bridgelux Thrive termékcsalád

A NYÁK alapja alumínium lemez (MCPCB), kiváló hővezetéssel, nagyobb teljesítményre is használható. A panelt áramgenerátoros változatban is tujuk gyártani, így a hatásfoka jelentősen nő, és a hőtermelés csökken. A panelen levő ellenállások változtatásával, vagy 0 ohm-ra cserélésével lehet emelni a teljesítményt és a fényerőt, akár 40W/db. teljesítményig.

FIGYELEM! A LED PANEL KIZÁRÓLAG HŰTŐBORDÁN vagy megfelelően méretezett alumínium profilban üzemeltethető. Csak úgy szabad üzemeltetni, hogy a megfelelő tápegység szekunder körét rákapcsoljuk a panelra, és utána szabad csak a 230V hálózatra kötni.

A modult bármilyen 2835 SMD LED-el le tudjuk gyártani, 2700K, 3000K, 3500K, 4000K, 5000K, 5700K, 6500K színhőmérsékletben és CRI70, CRI80, CRI90, CRI95 színvisszaadási indexű változatokban. A modul növényvilágítási spektrum változatban is kapható.

Egyedi igényekkel kapcsolatban írjon az office@ledium.hu email címre.

logo
A MobilGO applikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL