logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
24V CRI90+ 3000K LED szalag - 120 LED | 10W | 910 lm /m, melegfehér, 2110 LED, 2 év garancia
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.
Ár:
1 890 Ft
Irány a bolt
Forgalmazza a(z): ledaruhaz.hu

Leírás

Figyelem! A LED szalag működtetéséhez megfelelő tápegységre is szükség van, anélkül nem használható! A tápegység külön megvásárolható, a 24V-os tápegységeket itt találod:https://www.ledaruhaz.hu/index.php?route=filter&filter=category|96/kimenet|18

Amennyiben nem vagy biztos a választásban, ügyfélszolgálatunk szívesen segít kiválasztani a megfelelőt.


Miért válaszd ezt a LED szalagot a villamossági diszkontokban kapható 300 Ft/méter áron elérhetőek helyett? Mert ez hosszú élettartamú, nagy fényerejű, nem fog elhalványodni fél év múlva, és nem jár vele a legolcsóbbakkal kapcsolatos rengeteg bosszantó probléma. Csak világít, komfortos fényérzetet biztosít, és csak egyszer kell megvenni, sőt felszerelni is!

Kiváló fényteljesítmény: Méréseink szerint erősebb megvilágítást biztosít, mint a piacon kapható hasonló teljesítményű hidegfehér LED szalagok, azonos elektromos fogyasztás mellett. 2 cm-es távolságból már teljesen homogén fényt vetít a megvilágított felületre, így alkalmas egybefüggő vonalvilágító rendszerek, rejtett világítások kiépítésére.

Miért érdemes a CRI:90 feletti színvisszadású LED szalagot választani?

Nagyobb installációknál gondot jelentett, ha a tervező többféle intenzitású LED szalagot írt ki. Ekkor a nagy gyártók drága termékei kivételével a piacon általában kapható LED szalagokból nagyon nehéz volt összeállítani a világítást úgy, hogy pl. a fővilágítás és a dekorációs fény is ugyanolyan árnyalatú legyen. A különböző fényerejű LED szalagok esetleg máshol is készültek, a chip-eket a gyártó több helyről is beszerezhette, ráadásul egy szállítmányon belül is lehettek árnyalatbeli eltérések.

Ezekkel a problémákkal rengetegszer találkozunk mi is, ezért döntöttünk úgy, hogy saját tervek alapján fogunk LED szalagokat gyártatni. A választásunk az új 2110 (2.2x1.6 mm) chip-re esett, mégpdig ezért:

CRI 90 felettei LED szalag spektrum - 3000K, 4000K CCT
2110 típusú LED chipek spektruma

Ezzel az új típusú LED-el egységesítjük kínálatunkat: 60, 120 és 240 LED/m változatokban kaphatók, 2200K, 3000K, 4000K és 6500K színhőmérsékletben. A színhőmérséklet-garanciánk alapján vállajuk, hogy a különféle fényerejű azonos árnyalatúLED szalagok között(pl. 3000K melegfehér, 60 vagy 120 LED) között nem lesz színeltérés, akkor sem, ha a vásárlások között hónapok telnek el.

Így tudjuk biztosítani azt, hogy egy beruházásnál, felújításnál a különböző ütemekhez vásárolt LED szalagok azonos árnyalatúak legyenek.

CRI>90 LED szalag 60LED, 120LED, 3000K, 4000K

A színvisszadásról

Nagyon leegyszerűsítve fogalmazva: minél nagyobb egy fényforrás színvisszaadási indexe, a megvilágított tárgyak annál jobban hasonlítanak a természetes fényben mutatott színükre. Az elméleti maximum: Ra=100. Az izzólámpák ezt az értéket majdnem elérik, ezért nagyon kellemes látványt nyújtanak a szemnek. Az olcsó kompakt fénycsövekre mindenki emlékszik, fakó kékes fényük bizarr látványt nyújt egy lakásban, a színvisszaadásuk 60-70 körül alakul. A LED technológia hosszú fejlődés után csak pár éve érte el azt a szintet, hogy általános világításra is használható minőségi fényt tud előállítani.

LED színvisszaadás összehasonlítás 3000K 4000K CRI 90

A 90 feletti színvisszaadás estén a színek élénkek, természetesek

A professzionális gyártók (Osram, Cree, Lumileds, Citizen) termékeit már használják általános világítási rendszerekben, de mostanáig nem volt elterjedt például LED szalagok között. A jövő mindenképpen ebbe az irányba mutat, és ahogy a vásárlók megismerkednek a minőségi világítás előnyeivel, keresni is fogják azokat a termékeket, melyekkel az otthoni vagy irodai világítást komfortossá és kellemessé lehet tenni.

Bónusz: Akit érdekel, hogy miként lehet magas színvisszadású fehér fényt LED színkeveréssel előállítani,kattintson ide

logo
A MobilGO applikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL