logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Zigbee 230V fázishasításos fényerőszabályzó, Philips Hue rendszerhez
Termékkód: OH9113393
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.
Ár:
16 891 Ft
Irány a bolt
Forgalmazza a(z): ledaruhaz.hu

Leírás

Philips Hue okosvilágítás és hagyományos hálózati 230V lámpák

Figyelem! Ez a vezérlő nemApple Homekit-kompatibilis és a Philips Hue Entertainment rendszerrel sem működik együtt!

A mindenhol elterjedt fényerőszabályozható retrofit LED E27, E14, GU10 fényforrásokat, sőt a szabályozható LED paneleket, lámpákat is bekapcsolhatod a legkedveltebb okos világítási rendszerbe és élvezheted a Hue kényelmét, sokoldalúságát, vezérelhetőségét és a több száz elérhető appot iOS és Android rendszerre is.

Amennyiben a gyári Philips HUE lámpakínálatban nem találod meg a neked tetszőt, de nem akarsz lemondani például a Nest, IFTTT, Alexa, Smartthings, stb. integrációról, akkor ez a vezérlő megoldja a problémádat. Csak szólj oda az iPhone-odnak: "Hey, Siri, Turn on the Living Room Light" - és felkapcsol a mennyezeti süllyesztett spot rendszered. Programozott lassú ébresztő fény? Igen! Kapcsolás a Hue vezeték nélküli mozgásérzékelővel vagy a DimSwitch fali fényerőszabályzóval? Igen! A Philips Hue minden funkcióját ki tudod használni és óriási szabadságot kapsz az otthoni világításod megalkotásához.

Elmeséljük, hogy ez miért jó Neked

Elöljáróban csak annyit, hogy mindössze egy dologról kell lemondanod akkor, ha ezt a vezérlőt használod: A színhőmérséklet-változtatásról. Ez egy triakos fényerőszabályzó, csak a Zigbee vezérlésnek köszönhetően beépítheted a Philips Hue okosvilágítási rendszeredbe. Ha ezt elfogadod, még mindig rengeteg lehetőséged van egy korszerű és menő világítási rendszer kiépítésére.

A LED fényforrások kínálatában találhatsz már olyan fényerővel rendelkezőt is, ami messze meghaladja a hagyományos Hue fényforrások fényerejét.

Igen, ezeket mindet szabályozhatod a Philips Hue rendszerben. Ahány vezérlőt veszel, annyi lámpának ismeri fel a Hue app a mobilodon. Egy vezérlőre akár 20-30 fényerőszabályozható LED fényforrást is ráköthesz, elnevezed mondjuk "Nappali álmennyezet"-nek és egy mozdulattal vezérelheted mindet.


Philips Hue triak led dimmer, LED fényerőszabályzó E27, E14, GU10 égőkhöz

Philips Hue rendszerben használt Zigbee triak LED dimmer bekötése

A vezérlőmaximális terhelhetősége 200W.

Hozzáadás a HUE rendszerhez

A Zigbee vezérlőt a Philips Hue gyári app Light Setup menüpontjában kell hozzáadni a rendszerhez, mint bármilyen lámpát. A Hue app "Dimmable Light" néven fogja felismerni.

RESET

Biztonsági okokból nem lehet a vezérlőt könnyen hozzáadni másik Philips Hue Bridge-hez. Ahhoz, hogy másik HUE rendszerhez párosítsd, végre kell hajtani aFactory Reseteljárást. Ezzel a módszerrel visszaállítod az alapállapotot és ismét hozzá tudod adni bármilyen Bridge-hez, vagy Zigbee Light Link rendszerhez. A reset eljárás egyszerű: Töröld ki a HUE app-ból a dimmert a Light Setup menüben, majd 4 be és kikapcsolási ciklust (teljesen áramtalanítani kell a vezérlőt) kell végigcsinálni így:

BE --- 2 másodperc szünet ---- KI --- 2 másodperc szünet
BE --- 2 másodperc szünet ---- KI --- 2 másodperc szünet
BE --- 2 másodperc szünet ---- KI --- 2 másodperc szünet
BE --- 2 másodperc szünet ---- KI --- 2 másodperc szünet
BE

Az utolsó bekapcsolás után a vezérlő gyári alapállapotban lesz.Ezután kell elindítani a HUE app-ban a SEARCH funkciót.
logo
A MobilGO applikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL