logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Wax Klub Budajenő

Turizmus és kikapcsolódás / Síoktatás
Profilkép
Rövid leírás:
Célunk a magas színvonalú oktatás egy családias hangulatú, gyerekközpontú klub keretében, ahol a kicsik és nagyok szívesen ismerkednek meg a síelés, boardozás rejtelmeivel
Cím:
Budajeno Telki út 8.
Megye:
Pest
Város:
Budajenő
Telefonszám:
+36209162374
Facebook Facebook:
Térkép / Útvonaltervezés:

Si és snowboard oktatás, képzés A WAX Klub Kft. 2014. májusában alakult, elődje a már 5 éve működő Nagykovácsi Síiskola. Már két helyszínen Budajenőn és Nagykovácsiban is várjuk a síelőket, boardosokat. Célunk a magas színvonalú oktatás egy családias hangulatú, gyerekközpontú klub keretében, ahol a kicsik és nagyok szívesen ismerkednek meg a síelés, boardozás rejtelmeivel, vagy csiszolják meglevő tudásukat. Pályánkon műanyag borítás van, melyen a havon síeléshez hasonló körülmények között lehet a mozgást elsajátítani. Tanfolyamaink szeptember végétől március végéig tartanak, 2 x 12 alkalmas oktatást tartunk a délutáni órákban, ill. hétvégén. Lehetőség van magánórákra is előre egyeztetett időpontban. Hétköznapokon óvoda, ill. iskola időben is igény szerint tudunk csoportot indítani az intézménnyel együttműködve. Oktatás 4- 6 fős csoportokban, tudásszintek szerint.

A WAX Klub Kft. 2014. májusában alakult, elődje a már 10 éve működő Nagykovácsi Síiskola. Már két helyszínen Budajenőn és Nagykovácsiban is várjuk a síelőket, boardosokat. Célunk a magas színvonalú oktatás egy családias hangulatú, gyerekközpontú klub keretében, ahol a kicsik és nagyok szívesen ismerkednek meg a síelés, boardozás rejtelmeivel, vagy csiszolják meglevő tudásukat. Pályánkon műanyag borítás van, melyen a havon síeléshez hasonló körülmények között lehet a mozgást elsajátítani. Tanfolyamaink szeptember végétől március végéig tartanak, 2 x 12 alkalmas oktatást tartunk a délutáni órákban, ill. hétvégén. Lehetőség van magánórákra is előre egyeztetett időpontban. Hétköznapokon óvoda, ill. iskola időben is igény szerint tudunk csoportot indítani az intézménnyel együttműködve. Oktatás 4- 6 fős csoportokban, tudásszintek szerint. A műanyag pályás oktatások mellett sítáborokat szervezünk Ausztriába és Olaszországba. Ezekről a honlapunkon www. waxklub. hu tájékozódhatsz.

További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás megadása
+36209162374
Budajeno Telki út 8.
Kategóriák
Turizmus és kikapcsolódás / Síoktatás
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL