logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Vidám Angol Nyelvi Klub

Szolgáltatás / Nyelviskolák
Profilkép
Rövid leírás:
Vidám Angol Nyelvi Klub egy kihagyhatatlan lehetőség , hogy gyermeked az iskolai oktatáson túl gyakarolhassa és fejleszthesse angol nyelvtudását.
Cím:
Bükkszék Jókai Mór 3
Megye:
Heves
Város:
Bükkszék
Telefonszám:
06 20 579 2455
Facebook Facebook:
Térkép / Útvonaltervezés:

A Vidám Angol Nyelvi Klub egy kihagyhatatlan lehetőség , hogy gyermeked az iskolai oktatáson túl gyakarolhassa és fejlesztehesse angol nyelvtudását. A Vidám Angol Nyelvi Klub egy kihagyhatatlan lehetőség , hogy gyermeked az iskolai oktatáson túl gyakarolhassa és fejlesztehesse angol nyelvtudását. Otthonos környezetben egy angol anyanyelvű TEFL vizsgával rendelkező tanártól könnyedén sajátíthatja el a valódi angol nyelvet a képzőművészetek, dalok és játékok segítségével. VIDÁM ANGOL NYELVI KLUB is a fun way to practice and progress your child's English alongside their normal English lessons. Learning through play, music, art and adventure in a home from home environment with a TEFL certified native English speaker. Célkitűzés: To help children progress in their English learning through fun, play, music and adventure in a home from home environment.

A Vidám Angol Nyelvi Klub egy kihagyhatatlan lehetőség , hogy gyermeked az iskolai oktatáson túl gyakarolhassa és fejlesztehesse angol nyelvtudását. Otthonos környezetben egy angol anyanyelvű TEFL vizsgával rendelkező tanártól könnyedén sajátíthatja el a valódi angol nyelvet a képzőművészetek, dalok és játékok segítségével. VIDÁM ANGOL NYELVI KLUB is a fun way to practice and progress your child's English alongside their normal English lessons. Learning through play, music, art and adventure in a home from home environment with a TEFL certified native English speaker.

További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás megadása
06 20 579 2455
Bükkszék Jókai Mór 3
Kategóriák
Szolgáltatás / Nyelviskolák
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO applikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL