logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Velence

Turizmus és kikapcsolódás / Városnézés
Profilkép
Rövid leírás:
Velence, a Velencei-tó és a Velencei-hegység övezte kedves, hangulatos üdülőváros.
Cím:
Velence
Megye:
Fejér
Város:
Velence
Weboldal Weboldal:

Velence, a Velencei-tó és a Velencei-hegység övezte kedves, hangulatos üdülőváros. Településünk a kiváló természeti adottságainak és remek földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően a felnőttek és gyermekek körében is egyaránt közkedvelt. Az itt tartózkodók száma nyári időszakban a többszörösére növekszik, hiszen a „Napfény tava " mellett igazán kellemesen telik a legforróbb nap is. A tó körül kiépített kerékpárúton a szomszédos települések könnyen megközelíthetőek, de gyönyörű tavunkat körbe is tekerhetik a vállalkozó kedvű kirándulók. 

Méltán népszerű ide érkező vendégeink körében a közvetlenül a tó partján elhelyezkedő gyönyörű szálloda és fürdő komplexumunk, színvonalas vendéglátóhelyeink, az extrém sportokat kedvelők számára létrehozott vízisípálya, és természetesen a Velencei-tó Kapuja, a Velence Korzó, amely sétányával, szolgáltatóházával, üzleteivel, valamint tengerpartot idéző, hangulatos, homokos partjával nyaranta nap mint nap több ezres, az igazán forró hétvégén nem ritkán tízezres strandoló tömeget vonz településünkre.

A Korzó egész évben a helyeiknek remek közösségi tér, mindemellett különböző tematikájú, közönségvonzó rendezvények helyszíne, ami jelentős mértékben hozzájárul ahhoz, hogy városunk népszerűsége, turisztikai vonzereje is tovább emelkedjék. A télűző Velencei Karnevál, a báli szezon színes eseményei és a gazdag adventi programok egyaránt remekül példázzák, hogy nem csak főszezonban, télvíz idején is egyre népszerűbb célpont településünk.

A teljesség igénye nélkül ajánlom figyelmükbe egyéb, más helyszíneken rendezendő programjainkat is, így a Babák Rózsakertje, a Szent Orbán Borünnep, vagy éppen a KoncerTó méltán népszerű eseményeit. Érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni eseménynaptárunkat, amelyből naprakészen tájékozódhat a velencei programokról.

Érkezzék hozzánk akár rendezvényre, akár nyaralni, pihenni, akár kirándulni vagy sportolni, szeretettel fogadják Önt a velencei lakosok és vállalkozók, akik minden igyekezetükkel azon lesznek, hogy az itt töltött napok felejthetetlen kedves emlékké váljanak. Velencén sétálva megtekintheti az ófalusi rész hangulatos kis házait, szép templomainkat, műemlék épületeinket, s a Bence-hegyről gyönyörködhet a páratlan velencei-tavi panorámában.

Bízom abban, hogy az itt eltöltött idő élményei után hamarosan ismét eljön hozzánk, és mi egy visszatérő kedves barátot üdvözölhetünk.

Tisztelettel:
Koszti András polgármester

További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás megadása
Velence
Nem Üzlethelység Nem Üzlethelység
Kategóriák
Turizmus és kikapcsolódás / Városnézés
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL