logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
5/5 99
Inrapanel
Bolt infó
Cég neve:
G-OLD Infrapanel, infrafűtés - Mormota-Lux Kft.
Cég címe:
2890 Tata, Almási utca 1.
Leírás

Inrapanel:

A g-old infrapanelek a legmodernebb technológiával készülnek. Cégünk ügyel arra, hogy az infrapaneljeink az emberi test számára jótékony infra tartományban sugározzanak. Az infrapaneljeink működése leginkább a nap sugárzásához hasonlítható. Az infrapanelek elhelyezkedésnél is fontos, hogy a paneleket ne elrejtve szereljük fel, hiszen a nap sugárzásához hasonlóan az "árnyékban" levő tárgyakat így sokkal nehezebb felmelegíteni.

 

Infrapanel előnye:

Az infrapanelek egyik nagy előnye, hogy nem igényelnek, költséges és túlzott mértékű átalakítást. Az infrapanel gyakorlatilag bárhol működtethető ahol elektromos áram van és könnyen hordozható, tehát akár a hétvégi házunkba is magunkkal tudjuk vinni. Emellett az infrapanelek széles választéka áll rendelkezésre, hogy mindenki az igényeihez legmegfelelőbb panelt tudja kiválasztani.

 

Inrapanel működtetése:

Ha a környezettudatosságra törekszünk akkor az infrapaneleket működtethetjük napelemről is. Így akár teljesen el is szakadhatunk a közmű szolgáltatóktól és (igaz egyszeri nagy beruházással) egy kevés karbantartást igénylő fűtési rendszert kapunk, minimális további költségek mellett.

 

logo