Invented in Hungary
Menetrendek
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
3/5 43
Bolt infó
Cég neve:
Rehab-General Kft. Kerekesszék szerviz
Cég címe:
1044 Budapest, Reviczky u. 38.
Leírás

A rendelet alapján:

 

Az egészségügyi, szociális és családügyi miniszter 14/2007.(III./14.) EÜM rendeletének 12. paragrafus 2. bekezdése az alábbiak szerint rendelkezik:

 

“A társadalombiztosítási támogatással rendelt gyógyászati segédeszköz javítását a kezelőorvosnak vagy a háziorvosnak vényen kell rendelnie az eszköz pontos megnevezésének és a hiba jellegének feltüntetésével.”

 

Amennyiben több hibajelleg merül fel a vény felírása során, úgy azokat egy receptre kell felírni.

Az akkumulátorok rendelése viszont külön receptre történik, ebben az esetben két vényre lesz szükség.

 

A recept(ek) felírása a hibák jellege alapján történik, a felírt vény birtokában kell jelentkezni a javítás igényével telefonon vagy e-mailben. Ettől a bejelentéstől számítjuk a munkát megrendeltnek, viszont a vényt nem kell postázni, azt az ügyfél tartózkodási helyén vesszük át a munka elvégzésekor.

Amennyiben a szükséges adatok nem találhatók meg a vényen, azt érvénytelennek kell tekinteni, ezért nem lehet az alapján gyógyászati segédeszközt kiadni vagy javítást végezni.

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) nagyon szigorúan ellenőrzi a vényeket, nem csak tartalmilag, de alakilag is. Így mindent elkövetünk annak érdekében, hogy ügyfeleink megfelelő vényekkel jelentkezzenek javításra, hiszen ez mindannyiunk érdeke.

 

Kérjük a javítási vényre az eszköz gyártási számát is szíveskedjenek felírni.