Invented in Hungary
Menetrendek
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
4/5 7
Ortopédia, mozgásszervi rehabilitációs szakrendelés
Bolt infó
Cég neve:
Promobil Rehabilitációs Zrt.
Cég címe:
Budapest, 1106 Keresztúri út 4/A
Leírás

Az ortopédia a tartó- és mozgató szervrendszer veleszületett és szerzett elváltozásaival foglalkozó orvosi tudományág. A végtagok csontjainak és ízületeinek betegségei, az izombetegségek egy része, valamint a gerinc csigolyáinak és a környező lágyrészek elváltozásai tartoznak e szakterülethez.

Az ortopédiai vizsgálaton mozgásszervi anamnézis felvétel történik, mely tartalmazza a páciens korábbi mozgásszervi betegségeit, műtétjeit, baleseteit (törés, rándulás, ficam) és életvitelével kapcsolatos információkat (sportolás, munkakörülmények).

A gyógyító munka sikeressége érdekében szakorvosunk a rutin vizsgálatokon túl (járásvizsgálat, tartásvizsgálat, mellkas, gerinc és ízületek alaki és funkcionális vizsgálata, nagyízületek - váll, csípő, térd, boka - mozgásterjedelmének vizsgálata) további vizsgálatokra utalhatja az ügyfelet, valamint javasolhat egyéb ellátásokat (fizioterápia), illetve gyógyászati segédeszköz viselését, melyben tapasztalt munkatársaink segítenek, így biztosítva az ellátás komplexitását.

Szakorvosunk rendelése:

1106 Budapest, Keresztúri út 4/A
Információ:  06/1-433-7190
Magánrendelés. Beutaló nem szükséges.
Dr. Forrai Gábor: Csütörtök: 14-17 h