Invented in Hungary
Menetrendek
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
2/5 77
Üvegfal
Bolt infó
Cég neve:
Dekorüveg Kft
Cég címe:
1132 Budapest, Visegrádi utca 43-45.
Leírás

Kültéri üvegfal

Panoráma üvegfal

Milyen üvegfalat válasszak?

Az üvegfal választásánál egyik meghatározó, hogy azt épületen kívül vagy belül szeretnénk felhasználni. Az üvegfal vastagsága és biztonsági besorolása miatt is fontos. Az üvegfal lehet úgynevezett penge fal, vagy teljes fal. A üvegfal eleme lehetnek a különböző rögzítő elemek, de a csuklók, pántok is amivel az esetlegesen kialakított ajtó nyílik.

Mintás, színes üvegfal.

Az üvegfalat beltéren sokszor tárgyalók, étkezők, üzletek kirakat részeként szokták alkalmaznia. Van amikor az a cél hogy az üvegfalon teljesen szabadon be lehessen látni, van amikor pedig a színek és fények játéka a cél. Az üvegfal jól színezhető. A matt üvegfal pedig átengedi a fényt, mégsem lehet rajta átlátni. Ezeknek a tulajdonságok a keverésével, pedig teljesen egyedi üvegfalat készíthetünk.

Olcsó az üvegfal?

Az üvegfal ára nagyban függ a mérettől. De nem az ár a leg fontosabb. Az üvegfal bármikor kialakítható, gyorsan és tisztán lehet vele dolgozni. Egy meglévő iroda kettéválasztásához, gyors, tiszta megoldást nyújt. Egy nagyobb térben kíván kialakítani kisebb tereket úgy, hogy a tér komplexitása megmaradjon akkor erre az üvegfala  a megoldás.