Invented in Hungary
Menetrendek
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
4/5 26
Kazán
Termék ára:
394 000 Ft helyett
290 000 Ft
Megtakarítás: 26.4%
Bolt infó
Cég neve:
Fenyő Fűrészárú Kis és Nagykereskedelem közvetlenül az importörtől
Cég címe:
Debrecen Sámsoni út 178
Leírás

Az EKO RzPID kazán jelentős megtakarítást biztosít. Közel olyat, mint egy faelgázosító kazán. Mindezt valamivel kedvezőbb áron, és főleg szélesebb tüzelőanyag felhasználási lehetőséggel.

A belső hőcserélő különleges kiképzésének köszönhetően, az EKO RzPID kazán jóval takarékosabb, jobban tudja hasznosítani az égés során felszabaduló hőt, mint egy hagyományos lemez vagy öntöttvas kazán. Így a kéménybe kilépő gázok hőmérséklete alacsonyabb. Felhasználóink visszajelzései alapján az éves tüzelő mennyiségének akár 25-30%-a is megtakarítható.

Az EKO RzPID kazán alkalmas családi házak, üzletek, üzemek, mezőgazdasági egységek, fóliasátrak, kisebb lakóépületek fűtésére. 

Az EKO RzPID kazán 5 mm vastag jó minőségű kassai lemezből plazma vágó segítségével, kézi hegesztéssel készül. Minden kazántest összehegesztése után 24 órás nyomás próbán esik át, az esetleges illesztési hibák kiszűrése érdekében. A nyomás próba után kerül a kazántestre a hőálló szigetelés, és a burkolati elemek.

 

RzPID mikroprocesszoros vezérlés

Az EKO RzPID kazán vezérlése egy ventillátor fordulatszámát szabályozza a kiáramló füstgázhőmérséklet alapján. A PID technológia egy algoritmus alapján végzi a folyamatos modulációt. Ezáltal a feleslegesen túl magas kéménybe kilépő hőt benttartja a rendszerben. Ily módon rendkívül sok energiát és pénzt takarít meg Önnek.

 

A vezérlés a kazán vízhőfokán, és ventillátorán kívül képes még két kilépő szivattyú vezérlésre is - fűtéskör és hozzá használati melegvíz ellátását végző szivattyúk elsőbbség meghatározásával együtt.

 

                  

Az  EKO RzPID (lemez)kazán égésterében szinte minden fajta tüzelőanyag elégethető ( fa, fűrészpor, fabrikett, faapríték, feketeszén, barnaszén, tőzegbrikett, pellet, stb.) Az EKO RzPID kazán 20kW-tól akár 90 kW teljesítményig áll a felhasználók rendelkezésére.

Az EKO RzPID kazán nem igényel a szokványos karbantartástól eltérő és gyakoribb tisztítási folyamatokat. Tisztításuk egyszerű és gyors.

Az EKO RzPID kazán fel van szerelve rostélymozgató karral, mely megkönnyíti a kisalakolást és tisztítást.