logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Ivókutak
INGYENES IVÓKUTAK = KEVESEBB HULLADÉK

Kontrollálhatatlanná vált az eldobható műanyag italos palackok forgalma, a szeméttelepek és szemétégetők roskadoznak tőlük.

Áder János köztársasági elnök úrral egyetértve célul tűztük ki, hogy a magyar társadalom környezeti és fenntarthatósági problémákkal szembeni érzékenységét növeljük, és a helyi közösségeket bevonjuk ezek megoldására.

A fenti célokkal egyetértve, Erdélyi Márton a MobilGO alapító-tulajdonosa támogatja azt, hogy a társadalom kevesebb hulladékot halmozzon fel.

Ehhez segítség az, ha a lakosság feltudja kutatni a MobilGO ivókút keresőjével az ingyenes ivókutakat, hogy út közben ne keljen feleslegesen a környezetet terhelő műanyag palackból inniuk, majd azokat eldobni, mikor van lehetőség sokkal környezettudatosabban az ökológiai lábnyomunkat nem növelve is a szomjunkat oltani.

Ezért Erdélyi Márton az ivókút keresővel kíván hozzájárulni ahhoz, hogy Magyarország lakosainak minél kisebb legyen az ökológiai lábnyoma, mert az egyetlen felelős magatartás az, ha azonnal és drasztikusan csökkentjük a szemetünket.

Segíthetünk?
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL