logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

T20 Darts Club

Zárva
Szépség - Egészség / Sportegyesület
Profilkép
Rövid leírás:
Edzéseinket hétfőn és pénteken 17. 00 és 21. 00 óra között tartjuk Komlón a Közösségek Házában. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Cím:
Komló Közösségek háza
Megye:
Baranya
Város:
Komló
Facebook Facebook:
Térkép / Útvonaltervezés:

T20 Darts Club (Egyesület) 7300 Komló, Vértanúk utca 13. VI/17Adószám: 18330814- 1- 02Számlaszám:HU65 1040 4302 5049 5456 5752 1000(K&H Bank - Komló) A klub 2006 januárjában indult azzal a céllal, hogy újraélessze a Dél- Dunántúli régió darts életét, népszerűsítse a darts játékot. 2007 szeptemberétől már bejegyzett klubként csatlakoztunk a Magyar Darts Szövetséghez, amelynek azóta is tagja vagyunk. Az egyesületi tagjaink mindegyike darts versenyengedéllyel rendelkezik. Jelen vagyunk a steel Magyar Darts Liga, a steel Nemzeti Bajnokság egyéni és a csapatversenyében. Játékosaink rendszeresen versenyeznek egyéb helyi versenyeken és akár külföldi versenyen is.

Edzéseinket hétfőn és pénteken 17. 00 és 21. 00 óra között tartjuk Komlón a Közösségek Házában. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A T20 Darts Club 2006 januárjában indult, 2007 szeptemberétől pedig már bejegyzett klubként csatlakoztunk a Magyar Darts Szövetséghez, amelynek azóta is tagja vagyunk. Egyesületi tagjainak többsége versenyengedéllyel rendelkezik. Jelen vagyunk a steel Magyar Darts Liga, valamint a steel Nemzeti Bajnokság egyéni és a csapatversenyében. Játékosaink rendszeresen részt vesznek egyéb helyi versenyeken és néha külföldi versenyen is. A sportversenyeken való részvétel mellett évek óta társadalmi munkát végzünk: “Drog helyett Darts” programunkkal 2018. decemberéig 14 településen, összesen 24 iskolában (általános és középiskolákban is) jártunk, 3204 tanulót szólítottunk meg. Az idősebb korosztályt is megcéloztuk: eddig négy alkalommal rendeztünk darts estet helyi civil szervezetek tagjainak; de tartottunk csapatépítő tréninget az NBI- es komlói kézilabda csapatnak, és szerveztünk nagyszülő- unoka páros darts versenyt is. A komlói kistérségben különböző családi és céges rendezvények állandó résztvevői vagyunk. Edzéseinket hétfőn és pénteken 17. 00 és 21. 00 óra között tartjuk Komlón, a Közösségek Házában. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Elérhetőségeink: www. t20darts. hu,

További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás
Hétfő:
-
Kedd:
Szerda:
Csütörtök:
Péntek:
-
Szombat:
Vasárnap:
Nyitvatartás módosítása
Komló Közösségek háza
Kategóriák
Szépség - Egészség / Sportegyesület
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL