Menetrendek
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Nem lesz több Adidas-tévéreklám

Az Adidas nem hirdet többé a tévékben, csak digitális eszközökön, és ezzel megnégyszerezné bevételeit 2020-ra – mondta Kasper Rorsted, a cég vezérigazgatója a CNBC-nek. 

Rorsted szerint a vállalat a jövőben a digitális médiára fókuszál elsődlegesen, így érve el a fiatalabb vásárlókat, hiszen jellemzően ők viselik a sportruházatokat.Egyértelmű, hogy a fiatal vásárlók leginkább a mobil eszközeiken találkoznak velünk – magyarázta. A digitális alkalmazások jelentik a kulcsot számunkra, vagyis több tévéreklámunk nem lesz.

Rorsted tavaly ült át az Adidas vezérigazgatói székébe a Henkeltől. Terve az volt, hogy miután a digitális értékesítést teszi központi stratégiává, 2020-ra négyszeresére emelik a vállalat árbevételét. Ez tavaly egymilliárd euró volt, a cél tehát 2020-ra a négymilliárdos bevétel. A vezért korábban dicsérték, mert a Henkelnél is érezhetően nőtt az online-értékesítésből származó bevétel.

A gyár azt is bejelentette a múlt héten, hogy jelentős befektetést hajtottak végre a 3D-nyomtatás és az okosgyártás fejlesztése érdekében.

Konklúzió

Az Adidas hallgat az idők szavára, a Hasznos Magyar Digitális Tartalmakat szolgáltató Mobil Kisokos is csak ajánlani tudja ezt a hazai vállalkozásoknak.
A Mobil Kisokost alapító Erdélyi Márton kiemelten fontosnak tartja a hazai vállalkozások on-line jelenlétének a megerősítését. Az alapító ebben látja ugyanis a potenciálisan elérhető hazai gazdasági növekedést, ami a vállalkozások bevételei mellett a hazai GDP kedvező alakulására is hatással lenne.

 

Segíthetünk?