logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

RP FitLife Stúdió és Vendégház

Profilkép
Rövid leírás:
Aktív pihenés, feltöltődés, minőségi szálláshely, igényes környezet, családok, baráti társaságok, párok számára, együttműködő partnereink kedvezményeivel.
Cím:
Szentgál Fő Utca 64.
Megye:
Veszprém
Város:
Szentgál
Telefonszám:
+36-70-414-1430
Facebook Facebook:
Térkép / Útvonaltervezés:

Aktív pihenés, feltöltődés, minőségi szálláshely, igényes környezet, családok, baráti társaságok, párok számára, együttműködő partnereink kedvezményeivel. Remek helyszín a Bakony szívében, Szentgálon egészséges életmód táborok szervezésére, pihentető családi hétvégékre, aktív kikapcsolódásra, feltöltődésre, párok, valamint baráti társaságok számára egyaránt. A természet adta lehetőségek mellett (barlangászat, síelés, horgászat, vadászat, kerékpáros, valamint gyalogos túrák, Balaton- felvidék és a tó közelsége stb. ) az RP FitLife Életmód és Alakformáló Stúdió speciális szolgáltatásait is igénybe vehetik vendégeink:- állapotfelmérés, egészséges életmód- és táplálkozási tanácsadás, edzésterv készítés, - funkcionális tréning terem, (bérelhető és az órák is látogathatók) - konditerem (bérelhető és személyi edzésekre is be lehet jelentkezni) - baba- mama torna, - gyermek fitness. Jelenleg 1 db 6 személyes, és 2 db 2 személyes, 1 db 4 személyes szobával és egy exclusive apartmannal állunk az Önök rendelkezésére. Összesen 20 fő elszállásolására van módunk. Saját ingyenes, belső parkoló, kerékpár tároló, fedett terasz, parkosított terület, ahol outdoor tréningeket tarthattok. Hotel minőség a falusi turizmusnál megszokott árszínvonalon. "A LEGTÖBBET, A LEGKEVESEBBÉRT! "Minden helyiség hotelminőségű, egyedi tervezésű bútorral van berendezve, ami a legkifinomultabb ízlést is kielégíti. A konyha teljesen felszerelt. A Bakony, Balaton és Balaton- felvidék, (az apró horgásztavak, látogatható barlangok, várak stb. ) minden szépsége, és a környék települései változatos programlehetőséget kínálnak az idelátogatók számára. A Királynék Városa - Veszprém a megye kulturális és művészeti központja. A Bakony fővárosa - Zirc természeti értékeivel és egyház történeti emlékeivel a térségben kiemelkedő szereppel bír. A sportolási lehetőségek, az aktív kikapcsolódás legjelentősebb, és országszerte jó hírnévnek örvendő centrumai a Sobri Jóska Bakonyi Kalandpark Kislődön, és Eplényben a Síaréna, (ide nemcsak a téli hónapokban, de az év 12 hónapjában várják az érdeklődőket) , amelyek könnyen, gyorsan megközelíthetőek szállásunkról. Térségünkben kiemelkedő sportesemények lebonyolítására kerül sor a következő évben is, amelyek a mozgás szerelmeseinek és kísérőiknek, családtagjaiknak egyaránt maradandó élményt nyújtanak. A látnivalók és programajánlatok sorából nem felejthetjük ki a következő településeket sem: Herend, Ajka, Sümeg, Tapolca, Kapolcs (ahol minden évben egyre nagyobb tömegeket idevonzó összművészeti fesztivál kerül lebonyolításra a Kapolcsi Művészeti Napok. ) Vendégházunkat 6. 000 Ft/fő/éj áron vehetik igénybe látogatóink. Természetesen minden érdeklődőnek, igénye szerint egyedi árajánlattal szolgálunk. Reméljük, hogy hamarosan találkozunk!

Remek helyszín a Bakony szívében, Szentgálon egészséges életmód táborok szervezésére, pihentető családi hétvégékre, aktív kikapcsolódásra, feltöltődésre, párok, valamint baráti társaságok számára, kisebb céges rendezvények lebonyolítására egyaránt. A természet adta lehetőségek mellett (barlangászat, síelés, horgászat, vadászat, kerékpáros, valamint gyalogos túrák, Balaton- felvidék és a tó közelsége stb. ) az RP FitLife Életmód és Alakformáló Stúdió speciális szolgáltatásait is igénybe vehetik vendégeink:- állapotfelmérés, egészséges életmód- és táplálkozási tanácsadás, edzésterv készítés, - funkcionális tréning terem, (bérelhető és az órák is látogathatók) - konditerem (bérelhető és személyi edzésekre is be lehet jelentkezni) . Saját ingyenes, belső parkoló, kerékpár tároló, fedett terasz, parkosított terület, ahol outdoor tréningeket tarthattok. Átadásra került egy fedett fitneszpálya, amit ingyen tudtok igénybe venni sportszállásomtól pár perces bemelegítő futásnyi távolságban. Hotel minőség a falusi turizmusnál megszokott árszínvonalon. "A LEGTÖBBET, A LEGKEVESEBBÉRT! "Minden helyiség hotelminőségű, egyedi tervezésű bútorral van berendezve, ami a legkifinomultabb ízlést is kielégíti. A konyhák jól felszerelt. A Bakony, Balaton és Balaton- felvidék, (az apró horgásztavak, látogatható barlangok, várak stb. ) minden szépsége, és a környék települései változatos programlehetőséget kínálnak az idelátogatók számára. A Királynék Városa - Veszprém a megye kulturális és művészeti központja. A Bakony fővárosa - Zirc természeti értékeivel és egyház történeti emlékeivel a térségben kiemelkedő szereppel bír. A sportolási lehetőségek, az aktív kikapcsolódás legjelentősebb, és országszerte jó hírnévnek örvendő centrumai a Sobri Jóska Bakonyi Kalandpark Kislődön, és Eplényben a Síaréna- Bringaréna (ide nemcsak a téli hónapokban, de az év 12 hónapjában várják az érdeklődőket) , amelyek könnyen, gyorsan megközelíthetőek szállásunkról. A Wellness kedvelőinek pedig a Pápai Várkertfürdő áll rendelkezésére. Térségünkben kiemelkedő sportesemények lebonyolítására kerül sor a következő évben is, amelyek a mozgás szerelmeseinek és kísérőiknek, családtagjaiknak egyaránt maradandó élményt nyújtanak. A látnivalók és programajánlatok sorából nem felejthetjük ki a következő településeket sem: Herend, Ajka, Sümeg, Tapolca, Kapolcs (ahol minden évben egyre nagyobb tömegeket idevonzó összművészeti fesztivál kerül lebonyolításra a Kapolcsi Művészeti Napok. ) Természetesen minden érdeklődőnek, igénye szerint egyedi árajánlattal szolgálunk. Reméljük, hogy hamarosan találkozunk!

További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás megadása
+36-70-414-1430
Szentgál Fő Utca 64.
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO applikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL