logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

5M Marketing Tanácsadó Kft.

Pénzügy / Tanácsadás
Profilkép
Az üzletek nem cégek, hanem emberek között kötődnek.
Rövid leírás:
Marketing és üzletviteli tanácsadás.
Cím:
8500 Pápa, Jókai u. 32.
Megye:
Veszprém
Város:
Pápa
Telefonszám:
0689324923
Weboldal Weboldal:
Térkép / Útvonaltervezés:
Az üzletek nem cégek, hanem emberek között kötődnek.

Az „5M” Marketing Iroda szakmai társulás 2000-ben azzal a céllal alakult, hogy Megbízói (kis- és középvállalkozások)számára teljes körű marketingszolgáltatást nyújtson.

A cégcsoport tagjai saját területükön több éves szakmai tapasztalattal és a piacon elért eredményekkel rendelkeznek, és az „5M” Marketing Iroda keretein belül komplex projektekben vállalnak részfeladatot.

Az „5M” Marketing Iroda tagjai és vezetői több mint tíz éve dolgoznak a mezőgazdaságban és az élelmiszeriparban, illetve szolgáltatás területén.

A referenciák nem csak projektek, hanem eredménnyel megvalósult feladatok, melyek során a siker érdekében a cég olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik csapatmunkában példaértékű piaci értékeket teremtenek.

Célunk:

 • hogy a piackutatástól a termékfejlesztésen keresztül az értékesítés és promóciók megszervezéséig profitot eredményező minőségi szolgáltatást nyújtsunk
 • hogy Megbízóink munkánk eredményeként üzleti sikereket realizáljanak

Előnyök a Megbízó számára:

 • A Megrendelő komplex szolgáltatást kap.
 • Az „5M” Kft munkatársai a Megbízó munkáját megismerve együtt élnek a cég marketingfeladataival, így közösen gondolkodva a tökéletes megoldáson dolgozhatnak.
 • Az „5M” Kft által képviselt cégek számos esetben bizonyították minőségi munkájukat, eredményeiket és a nyújtott minőséggel arányban álló vállalási díjuk értékét.
 • A Megbízó mentesül az egyes cégek hosszadalmas versenyeztetési eljárásától, így a felgyorsult piaci versenyben gyorsabban, költségtakarékosabban ér el eredményt.
 • A marketing egyes területeit (pl. piackutatás, arculattervezés, marketingstratégia kidolgozása, promóciók megszervezése, promóciós anyagok kivitelezése stb.) egységes, összeszokott csapat végzi egymás munkájára alapozva, ami gyorsabb, nagyobb eredményt biztosít.

 

Szolgáltatásunkat ajánljuk:

 • Piacvezető nagyvállalatoknak, akik a leggyorsabban kívánnak reagálni a piaci változásokra, munkájukhoz profi cégek bedolgozását igénylik.
 • Kis- és középvállalatoknak, melyek felismerték a piaci versenyben a marketingmunka szükségességét, de saját apparátusukban nem alkalmaznak tapasztalt marketingszakembereket.
 • Magánvállalkozóknak, akik szeretnék saját tevékenységük nyereségtermelő képességét növelni, szeretnének a piaci versenyben talpon maradni.
 • Mindenkinek, aki munkája során igényli a tapasztalatot és szaktudást és élvezettel, a profizmus magabiztos érzésével kíván dolgozni.
További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás megadása
0689324923
8500 Pápa, Jókai u. 32.
Kategóriák
Pénzügy / Tanácsadás
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO applikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL