logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Pannon-Work Tatabánya

Zárva
Szolgáltatás / Állásközvetítés
Profilkép
Cím:
Tatabánya Szent Borbála Tér 4. II. Emelet
Megye:
Komárom-Esztergom
Város:
Tatabánya
Telefonszám:
+3634312061
Facebook Facebook:
Térkép / Útvonaltervezés:

14 hazai és egy szlovák kirendeltségen munkaerő-közvetítés, munkaerő-kölcsönzés, toborzás-kiválasztás, és diákmunka szervezéssel, közvetítéssel foglalkozunk 1989 óta. A Pannon-Work 1989 óta van jelen a piacon, a csoport tulajdonosai és vezetői azóta dolgoznak a humán erőforrás piacon, ettől az időponttól kezdve menedzserként foglalkoznak munkaerő toborzásával, szervezésével és kiválasztásával, munkaügyi projektek teljes körű lebonyolításával, így jelentős tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek a komplex HR-szolgáltatások területén.Hazai kirendeltségeink megtalálhatóak a fővárosban és nagyobb városokban (Budapest, Debrecen, Esztergom, Győr, Kaposvár, Komárom, Miskolc, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Pápa, Pécs, Sopron, Székesfehérvár, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg).Mi a titok?Munkatársaink elismert szakemberek, így bizalommal fordul hozzájuk minden ügyfelünk.Idő- és költséghatékonyan dolgozunk, így szolgáltatásink ára rendkívül versenyképes.Ügyfeleink kiszolgálását magas szintű standardok alapján végezzük.Professzionális kiválasztási módszereinket folyamatosan tökéletesítjük.Maximális diszkrécióval, titoktartással dolgozunk.Garanciákat adunk Önnek a munkánkra.
Célkitűzés:

Személyes közreműködésünkkel megvalósítható alternatívákat kínálunk partnereinknek a humán erőforrás gazdálkodás területén felmerülő problémáik megoldásához.Megbízható és szakszerű munkánkkal, garanciákat nyújtva hozzájárulunk hosszú távú személyzetfejlesztési terveik megvalósításához.Barátságos ügyfélszolgálatunk segítséget nyújt a lehetőséget és kihívást kereső ügyfeleinknekabban, hogy megtalálják elképzeléseiknek megfelelő állásukat.

A Pannon-Work Csoportban valamennyien azon dolgozunk 1989 óta, hogy minden ügyfelünk- úgy a cégek, mint a munkavállalók, tagok - hasznosnak ítéljék a velünk való együttműködést. A Pannon-Work Csoport országos irodahálózattal rendelkezik, 16 hazai és 3 külföldi (Bécs, Dunaszerdahely, Szabadka) kirendeltségen várjuk ügyfeleinket.Szolgáltatási portfóliónk a munkaerő-kölcsönzéstől a toborzás, közvetítés, fejvadászat tevékenységeken keresztül az eseti, alkalmi munkaerőhiány megoldásáig terjed, de szakértő segítői vagyunk ügyfeleinknek az iskolaszövetkezeti diákmunkák terén is. A Pannon-Work Iskolaszövetkezet által foglalkoztatott, 16. életévüket betöltött nappali tagozatos diákok gyorsan tanulnak, rugalmasak és megbízhatóak, ezért egyaránt alkalmasak az egyszerű fizikai munkákra és a szaktudást igénylő, felelősségteljesebb feladatok elvégzésére is.Legújabb termékünk a Pannon-Work Silver Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet, célja az aktív nyugdíjasok munkaerőpiacra történő reintegrációja, mellyel az országosan jelentkező súlyos munkaerőhiányra igyekszünk újabb megoldást találni. Meggyőződésünk, hogy az időskorúak is képesek és akarnak tanulni, új technológiákat megismerni. E szövetkezeti formában az újra munkába állítás pénzügyi megtakarítást is jelent, hiszen az érintettek nyugdíjas státuszára tekintettel a munkabérhez kapcsolódó járulékokat nem kell megfizetni. A rugalmas foglalkoztatásból is megtakarítás adódik: csak a ténylegesen ledolgozott órák jelentenek költséget, nincs folyamatos foglalkoztatási kötelezettség.Köztudott, hogy a magyarországi szabad munkaerő – különösen egyes szakmában – rendkívül korlátozott, ezért létfontosságú a környező országok munkaerőpiacára kitekinteni.A Pannon-Work Csoportban kidolgozott eljárási rendszerrel, felkészült toborzási csapattal sikeresen kutatjuk fel a környező országok munkaerő-piacáról a megfelelő munkavállaló jelölteket. 2017-ben több száz dolgozót illesztettünk magyar foglalkoztatók munkaszervezeteibe a szomszédos országok állampolgárai közül. Humán-erőforrás szolgáltatási csomagunk velük igazán teljes.Arra törekszünk a mindennapokban, hogy különféle státuszú dolgozóink érezzék a megbecsülésünket. Ügyfeleink felé pedig a jövőt abban látjuk, hogy emberi erőforrás igényeire olyan komplex megoldást találjunk, javasoljunk, amely adekvált, hatékony, megfelelő ár-érték arányú és szakértő HR szolgáltatóként vívjuk ki bizalmukat hosszú távon, mert a Pannon-Work - Társ a munkában.

További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás
Hétfő:
-
Kedd:
-
Szerda:
-
Csütörtök:
-
Péntek:
-
Szombat:
Vasárnap:
Nyitvatartás módosítása
+3634312061
Tatabánya Szent Borbála Tér 4. II. Emelet
Kategóriák
Szolgáltatás / Állásközvetítés
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL