logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Onyx Étterem

Zárva
Étel - Ital / Éttermek
Profilkép
Cím:
Budapest V.ker. Vörösmarty tér 7-8
Város:
Budapest
Kerület:
V. kerület
Telefonszám:
+36-30-508-0622
Weboldal Weboldal:
Térkép / Útvonaltervezés:

HAGYOMÁNY ÉS EVOLÚCIÓ RANDEVÚJA BUDAPEST SZÍVÉBEN

Budapest szívében a Vörösmarty téren nyitotta meg kapuit 2007 áprilisában az Onyx étterem. Az étterem nyitásával célunk az volt, hogy Magyarországon is legyen nemzetközi mércével is elismert étterem. Az étterem a patinás Gerbeaud Kávéház tőszomszédságában található, a régi „Kis Gerbeaud” helyén. Az étterem és a Kávéház filozófiája egy, vagyis a tradíció és az innováció találkozása.

A konyhában munkálkodó csapat hosszú évek óta dolgozik együtt, ennek is köszönhető, hogy az étterem ilyen hamar ismert és elismert lett Magyarországon. A Mészáros Ádám Onyx chef vezetésével és Tóth Ágnes Gerbeaud konyhafőnök asszisztálásával működő 55 férőhelyes étterem étlapján csak a legkiválóbb alapanyagokból, a legjobb technológiákkal készült ételek találhatóak meg.

Sok energiát fektetünk a regionális alapanyagok kutatására, ennek megfelelően kínálunk két különböző 6 fogásos menüt.
Ezek mindegyike friss alapanyagokból, új és modern technológiával készülnek, ám az egyik a kiváló hazai alapanyagainkra fekteti a hangsúlyt – ez a „HATÁRAINKON INNEN…” menünk, a másik pedig séfjeink kreativitására és fantáziájára fókuszál – ez a „HATÁRAINKON TÚL…”  elnevezésű kóstolómenünk.

Az Onyx csapatának tagjai elkötelezték magukat a minőség és a haladás mellett. Hosszú évek óta komoly műhelymunka folyik, ahol a tanulóképzés mellett a dolgozók továbbképzése is folyamatos. A legszebb eredményeket ezen a területen értük el. Jelenleg is több olyan munkatárs dolgozik a konyhán, akik a Jeunes Chefs Rôtisseurs magyarországi versenyének győztesei. Fontosnak tartjuk a külföldi szakmai gyakorlatokat, ezért is jelentett sokat hogy Párizsban, Dél-Afrikában, Ausztráliában, New-Yorkban, és a Bermudákon is szélesítették tudásukat a 27 éven aluliaknak kiírt nemzetközi versenyen való részvétellel.

Ahogy a konyha kreativitása, úgy a szerviz figyelmessége is elengedhetetlen a vendégek kényeztetéséhez és a kulináris kalandozásokhoz. Ezen a területen is fontosnak tartjuk mind a szakmai képzéseket, mind az emberi tulajdonságokat és a szív jelenlétét az étteremben.

Nemzetközi elismerésnek is örvendünk, hiszen a Gault&Millau étteremkalauz szerint 17 pontos az éttermünk. Emellett a híres Michelin Guide 2011 óta 1 Michelin csillaggal, 2018-tól pedig 2 Michelin csillagos étteremként tüntetett ki minket, Magyarországon elsőként megkapva ezt az elismerést.

További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás
Hétfő:
Kedd:
-
Szerda:
-
Csütörtök:
-
13:30 - 18:30
Péntek:
-
13:30 - 18:30
Szombat:
-
13:30 - 18:30
Vasárnap:
Nyitvatartás módosítása
+36-30-508-0622
Budapest V.ker. Vörösmarty tér 7-8
Kategóriák
Étel - Ital / Éttermek
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo