logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Dumics Kft Fuvarozás,költöztetés

Nyitva 0:00 - 24:00
Szolgáltatás / Fuvarozás
Autó - Motor - Bringa / Fuvarozás
Profilkép
Rövid leírás:
Mi elvisszük!
Cím:
Székesfehérvár Orsovai út 7.
Megye:
Fejér
Város:
Székesfehérvár
Telefonszám:
+3622379982
Weboldal Weboldal:
Térkép / Útvonaltervezés:

Cégünk 1989-ben alakult családi vállalkozásként Székesfehérváron. Az elmúlt 26 év, melyet a belföldi- és nemzetközi árufuvarozás, költöztetés, bútorszállítás, árúterítés, anyagbeszerzés, daruzás területén szerzett tapasztalatainkat munkáink tökéletesítésére fordítottunk, egy megbízható, összeszokott csapatot és számos elégedett ügyfelet eredményezett.


Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt években több olyan multi vállalkozás, mint a MEDIA MARKT, BRICOSTORE, BAUMAX, TUNGSRAM, DECATHLON, HERVIS valamint több Székesfehérvári kis- és nagyvállalkozás vált állandó partnerünkké.


Több ezer elégedett visszatérő ügyfelet szereztünk az évek folyamán azzal, hogy nagy figyelmet fordítunk a megrendelőinkre, ránk bízott termékek biztonságos szállítására.


A szolgáltatásainkat versenytársainkal ellentétben nem a legolcsóbbnak hirdetjük,nem tévesztjük meg mindenféle valótlan divatos reklámszövegekkel megrendelőinket. Saját nevünkel ellátott logóval felmatricázott autóinkal reklámozzuk vállalkozásunkat,nem bújunk minden féle állnév alá.


Megrendelőink kényelmét szem előtt tartva, a házhozszállításon felül lakásába visszük termékét. Cégek- és magánszemélyek költöztetése,-, bútorszállítása,- illetve áruszállításkor a bútorok szét- és összeszerelését is vállaljuk. A legnagyobb körültekintéssel szállítjuk Önnek, a kívánt helyre és időre szállítandó eszközeit legyen szó akár nagy terjedelmű és súlyú hangszerről (zongora, pianínó). Lakásán belül bútorait, berendezési tárgyait kellő óvatossággal és diszkrécióval, kérésének megfelelően mozgatjuk, akár emeletek között is! Lehet szó nemzetközi költöztetésről számunkra ez sem kihívás!


Nagy tapasztalattal rendelkezünk a nemzetközi és belföldi fuvarszervezésben, melyet az éves több ezer megbízás támaszt alá. Bármilyen közúti szállításban tudunk segíteni. Megbízható kollégáink segítségével belföldi áruszállítást valamint nemzetközi árufuvarozást egyaránt bonyolítunk.


Belföldi áruterítést és anyagbeszerzést olyan vállalkozások figyelmébe ajánljuk, akik a rugalmasságra, a rövid határidőre és a biztonságos áruszállításra helyezik a hangsúlyt.


Nagyméretű, raklapos, nehéz áruk fuvarozását maximum 6 tonnáig önrakodós autó segítségével végezzük. Továbbá 2-7-12 tonnáig daruzást vállalunk a gépjárműparkban megtalálható önrakodós teherautóval illetve autódarukkal.


Vállalunk továbbá szemétszállítást, lomtalanítást konténeres autó biztosításával.


Nagyobb projektekhez kiterjedt alvállalkozói körrel rendelkezünk, így több embert igénylő megbízásokat is teljesíteni tudunk.


Minden elvégzendő feladatot - legyen az belföldi- és nemzetközi fuvarszervezés, árufuvarozás, költöztetés, bútorszállítás, daruzás, vámügyintézés - teljes körű tanácsadás, alapos tervezés előz meg, a munka gyors és szakszerű lefolyása érdekében.


A hét minden napján,előzetesen egyeztetve 0-24 óráig igénybe veheti szállítási és költöztetési szolgáltatásainkat .


Árajánlatainkat az Ön igényeinek megfelelően teljesen személyre szabottan készítjük!

További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás
Hétfő:
-
Kedd:
-
Szerda:
-
Csütörtök:
-
Péntek:
-
Szombat:
-
Vasárnap:
-
Nyitvatartás módosítása
+3622379982
Székesfehérvár Orsovai út 7.
Kategóriák
Szolgáltatás / Fuvarozás
Autó - Motor - Bringa / Fuvarozás
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL