logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Galgamenti VOC INFO Bt.

Szolgáltatás / Környezetvédelem
Profilkép
Rövid leírás:
A Galgamenti VOC Info Bt. 2004 nyarán alakult azzal a céllal, hogy megbízóit mentesítse speciális környezetvédelmi szakemberek (pl. környezetvédelmi megbízott, környezetvédelmi sza
Cím:
H-2194 Tura, Bacsó Béla út 1.
Megye:
Pest
Város:
Tura
Telefonszám:
+36 70 535 41 63
Térkép / Útvonaltervezés:
A Galgamenti VOC Info Bt. 2004 nyarán alakult azzal a céllal, hogy megbízóit mentesítse speciális környezetvédelmi szakemberek (pl. környezetvédelmi megbízott, környezetvédelmi szakügyintéző) főállásban történő foglalkoztatásának terhe alól.

Cégünk üzletvezetője szakirányú felsőfokú környezetvédelmi végzettséggel rendelkezik, a környezetvédelmi megbízotti tevékenységét 1999-ben kezdte el, és így figyelemmel tudta kísérni az EU jogharmonizációs szabályozását, nagyfokú tapasztalatra szert téve ezzel.

Vállalkozásunk egy fő bejegyzett hulladékgazdálkodási- és levegőtisztaság védelmi szakértőt, illetve környezetvédelmi asszisztenst is foglalkoztat a speciális szakértői és környezetvédelmi feladatok szakellátása érdekében.

Gazdasági társaságunk kizárólagos profilja a környezetvédelmi szakügyintézés, más egyéb biztonságtechnikai szolgáltatással (pl. munka- és tűzvédelemmel) nem foglalkozunk, mivel sajnos az a rossz tapasztalatunk, hogy az üzembiztonság-technikai szolgáltatók többsége, különösen, most a gazdasági válságban, „előszeretettel felvállal mindent”, hogy a profitkiesését pótolja és így „egy kézben” tartsa ügyfelei biztonságtechnikáját, egy relatív alacsony átalánydíj ellenében.


Ezek a szolgáltatók 1-1 fő munka és tűzvédelmi előadói végzettségű munkatárssal mindent megoldanak, de tapasztalatunk, hogy a környezetvédelmi teendők ellátására már nem marad annyi pénz, hogy abból finanszírozni tudjanak egy környezetvédelmi szakértőt, ezért az ügyfél környezetvédelemmel kapcsolatos teendőit áthárítják a biztonságtechnikus munkatársakra, amely egy idő után (főleg egy környezetvédelmi hatósági ellenőrzéskor) a felszínre jön.

Valljuk, hogy a környezetvédelmi feladatok ellátása speciális szakemberek feladata, ezért javasoljuk a Tisztelt Környezethasználóknak, hogy környezetvédelmi feladataik ellátását kizárólag csak környezetvédelmi szakemberekkel végeztessék!
További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás megadása
+36 70 535 41 63
H-2194 Tura, Bacsó Béla út 1.
Kategóriák
Szolgáltatás / Környezetvédelem
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL