logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Alba-Pollux Irodatechnika

Boltok - Üzletek / Irodatechnika
Profilkép
Rövid leírás:
Mi segítünk Önöknek a legoptimálisabb megoldás megtervezésében és kiválasztásában, hogy cége ezzel megfeleljen a legújabb piaci kihívásoknak.
Cím:
Székesfehérvár Budai u. 144/a
Megye:
Fejér
Város:
Székesfehérvár
Telefonszám:
+3622314445
+36304286050
Weboldal Weboldal:
Térkép / Útvonaltervezés:
Cégünk 2004-ben alakult azzal a céllal, hogy ügyfeleink igényeit maradéktalanul kiszolgáljuk az irodában és az otthon szükséges eszközökkel, berendezésekkel és kellékanyagokkal Budapest, Veszprém, Siófok, Tatabánya, Dunaújváros, Székesfehérvár és vonzáskörzetében.


Értékesítési eredményeink alapján cégünk a 2012 évtől hivatalos Brother partner. Ez a márka számunkra egy olyan piaci rést nyitott meg, amelyet az eddig forgalmazott márkák termékpalettájáról hiányzott pl.: címkenyomtatók (http://cimkenyomtato.com), mobilnyomtatók, mobil szkennerek, valamint olyan multifunkciós A3-as készülékek, amelyek üzemetetési költsége nagyon kedvező!


A világpiacon megjelenő újdonságokkal folyamatosan bővülő termékválasztékot kizárólag magas műszaki színvonalú eszközök alkotják, legyen az akár fénymásoló, digitális multifunkciós berendezés, nagyformátumú nyomtató, telefax, számítógépes konfiguráció, projektor, iratmegsemmisítő, vagy különféle kiegészítő.


Mi segítünk Önöknek a legoptimálisabb megoldás megtervezésében és kiválasztásában, hogy cége ezzel megfeleljen a legújabb piaci kihívásoknak, legyen szó, vásárlásról, bérbeadásról, lízingről vagy teljes körű outsourcingról. Erre Banki Partnerünk (Grenke Leasing Magyarország Kft.) gyors és zökkenőmentes ügyintézése jelenti a garanciát.


2005 év őszétől az számítástechnikai konfigurációk értékesítésében, és közbeszerzési pályázatokon is részt veszünk.


Választékunk

Canon multifunkciós készülékek, mobil nyomtatók és scannerek, plotterek értékesítése, szervizelése és kellékei. Brother nyomtatók, scannerek, és multifunkciós készülékek, Kyocera nyomtatók és multifunkciós eszközök értékesítése, szervizelése és kellékei.

Canon, Nikon és Fujifilm digitális és analóg fényképezőgépek, optikák és kiegészítők.

Papír- írószer sem maradhat ki kínálatunkból, raktárunkból. Biztosítjuk Önöknek mindazt, ami a mindennapi munkához szükséges. Egyedi igény esetén pedig irodaszer katalógusunkból vagy webáruházunkból (http://webaruhaz.alba-pollux.hu) tudják kiválasztani a legmegfelelőbb terméket, illetve termékeket.

Szolgáltatásaink között megtalálható a digitális képkidolgozás, valamint igényei alapján régi analóg 8 vagy 16mm-es filmjeit, diáit vagy VHS kazettáit CD-re, DVD-re, USB kulcsra bármilyen formátumba archiváljuk.

Filozófiánk helyességét és a piacon betöltött szerepünket partnereink igazolják.

Cégünk az ISO 9002 minőségbiztosítási rendszernek megfelelően végzi munkáját.
További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás megadása
+3622314445
+36304286050
Székesfehérvár Budai u. 144/a
Kategóriák
Boltok - Üzletek / Irodatechnika
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL