logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Pclab.hu

Szolgáltatás / Honlap, Webáruház - Webshop
Profilkép
Rövid leírás:
A PC Lab egy új fejezet a cég történetében. A piac követeleményeihez igazodva megújult szolgáltatásokkal elegítjük ki ügyfeleink igényeit.
Cím:
2194 Tura Damjanich János u. 26.
Megye:
Pest
Város:
Tura
Telefonszám:
+36 30 681 0419
Weboldal Weboldal:
Térkép / Útvonaltervezés:
A piac követeleményeihez igazodva megújult szolgáltatásokkal elegítjük ki ügyfeleink igényeit. Alacsony árainkkal és kimagasló minőségű szolgáltatásainkkal szeretnénk ügyfeleink és leendő ügyfeleink elvárásaihoz igazodni.  

Weblapok - Magánembereknek és cégeknek

A 21. században elengedhetetlen egy vagy akár több saját weblap használata. Legyen szó egy állásinterjún bemutatott webes portfólióról vagy egy vállakozás bemutatkozó lapjáról, a weblapokon keresztül sokkal meggyőzöbben tudunk fellépni bármilyen területen. Az általunk fejlesztett weblapok minden eszközön használhatóak.

WebáruházakAdminisztrációs felülettel

Növelje eladási mutatóit új és hatékony módszerekkel. A webáruházak használatával a vásárlók könnyebben hozzá tudnak jutni a eladásra kínált termékekhez és a különféle fizetési megoldások hihetetlenül leegyszerűsítik a vásárlást. Az áruházhoz tartozó adminisztrációs felület a tulajdonosnak nyújt hatalmas segítséget.

Egyedi szoftverekWindows, Linux, Android

Pár éven belül minden eszköz kapcsolódni fog a világhálóra. Napjainkban a legkülönfélébb használati tárgyak is saját szoftvert futtatnak. Megoldásainkkal lehetőség van a munkafolyamatok leegyszerűsítésére. A jelenleg használatban lévő elavult rendeszerek automatizálásával új lendületet adhat vállakozásának.

KeresőoptimalizálásGoogle találati lista

Keresőoptimalizálással weblapja sokkal jobb helyezést érhet el a keresők találati listáján. Ez nagyon fontos, ha a cél új ügyfelek megszerzése. A legtöbb ember a második találati oldalnál nem lép tovább.

HálózatépítésVezeték nélküli hálózatok

Grillezés közben nem tud a telefonja rácsatlakozni a hálózatra? Cégének több telephelye van? Szüksége lenne arra, hogy ezek belső hálózaton kommunikáljanak? Keressen minket, szívesen segítünk!

ÜzemeltetésLinux szerver

Alkalmazottai napi szinten sok adatot cserélnek egymással? Levelezését szeretné saját szerveren futtatni? Használható számítógépes infrastruktúrát szeretne kiépíteni? Forduljon hozzánk bizalommal! 
További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás megadása
+36 30 681 0419
2194 Tura Damjanich János u. 26.
Kategóriák
Szolgáltatás / Honlap, Webáruház - Webshop
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL