logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Autóvillamosság

Zárva 8:00 - 17:00
Szervizek / Autóvillamosság
Autó - Motor - Bringa / Autóvillamosság
Profilkép
Rövid leírás:
Fő szempont számunkra, hogy árainkat folyamatosan a legalacsonyabb szinten tudjuk tartani
Cím:
Székesfehérvár Budai u. 174.
Megye:
Fejér
Város:
Székesfehérvár
Telefonszám:
+3622951998
+36205240188
Weboldal Weboldal:
Térkép / Útvonaltervezés:
Társaságunk közel 20 éve foglalkozik, járművillamossági alkatrészek kereskedelmével és gyártásával. A 90-es évek elején egyéni vállalkozásként indultunk, az akkor még gyakori, volt szocialista gépparkban (IFA, LIAZ, MTZ, RÁBA…) található munkagépek önindító-generátor javításával. Később a nyugatról beáramló személyautók bővülést hoztak szolgáltatásunkba.
Mivel ebben az időszakban még nem volt minden szükséges alkatrész megtalálható a piacon, saját gyártásba fogtunk. Gépparkunkat fröccsöntő, tekercselő, présgéppel bővítettük, folyamatosan beszállítói voltunk több volán társaságnak, autóalkatrész-nagykernek.
Mára ez a tevékenységünk a hazai piac átalakulása miatt csökkent, főbb vevőink ezen a téren a volt szocialista országokból kerülnek ki. A javításhoz, felújításhoz szükséges alkatrészigényből a 90-es évek végére alakult ki a mai napig is fő profilunknak tekinthető alkatrész kereskedelem.

Ebben az időszakban, 2003-ban nyitottunk kísérletképpen Székesfehérváron kiskereskedelmi üzletet, amit nagy érdeklődés fogadott. Hamar nyilvánvalóvá vált, hogy tovább kell lépnünk, 2009-ben már saját, az előzőhöz képest jóval nagyobb épületbe költöztünk. Kiskereskedelmünk jelenleg is itt üzemel. További fejlődésként terveink közt szerepel a 2013-as évtől termékpalettánk bővítése, általános járműalkatrészekkel (fék, futómű, szűrő, olaj, stb...).

Lepsényi központi telephelyünk fő feladata a nagykereskedelem, az árubeszerzés, a székesfehérvári kiskereskedés alkatrészellátása, valamint partnereink kiszolgálása az országban és a határon túl. Jelenleg a központi anyagbeszerzés közel 30 európai, és távol keleti gyártóval, forgalmazóval tart kapcsolatot. Folyamatosan figyelemmel kísérjük az árak alakulását, szállítási feltételeket, akciókat.
Mivel termékeink saját beszerzéssel kerülnek az országba, vagy általunk gyártottak, ezért a versenytársakhoz képest alacsonyabb árakat tudunk biztosítani vevőink részére. Jó áraink kulcsa, hogy a kis létszámmal a lehető legnagyobb hatékonysággal dolgozunk, üzletkötőink nem járják folyamatosan az országot, nem tartunk rendezvényeket, nem ünnepeltetjük magunkat, aminek a költségeit termékeink árába kellene beépíteni, és a végelszámolásnál ügyfeleinkkel lenne megfizettetve. Fő szempont számunkra, hogy árainkat folyamatosan a legalacsonyabb szinten tudjuk tartani, hiszen a piaci visszajelzésekből kitűnik, hogy ez a legjobb ajándék, amit adhatunk ügyfeleink részére.
További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás
Hétfő:
-
12:00 - 13:00
Kedd:
-
12:00 - 13:00
Szerda:
-
12:00 - 13:00
Csütörtök:
-
12:00 - 13:00
Péntek:
-
12:00 - 13:00
Szombat:
Vasárnap:
Nyitvatartás módosítása
+3622951998
+36205240188
Székesfehérvár Budai u. 174.
Kategóriák
Szervizek / Autóvillamosság
Autó - Motor - Bringa / Autóvillamosság
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO applikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL