logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Offi

Zárva 8:00 - 14:00
Szolgáltatás / Fordítás, tolmácsolás
Profilkép
Rövid leírás:
Szolgáltatásainkat ügyfélbarát módon, a megrendelők igényeinek maximális figyelembevételével, magas színvonalon végezzük közel 700 munkatársunk segítségével.
Cím:
Győr, Baross Gábor utca 23.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Város:
Győr
Telefonszám:
+3696511480
Weboldal Weboldal:
Térkép / Útvonaltervezés:
Fordítóinknak és lektorainknak köszönhetően gyakorlatilag minden nyelven és minden szakterületen tudunk megfelelő színvonalú fordítást készíteni. Különleges feladatok ellátásában segítséget jelent a minisztériumokkal, a külügyi szervekkel, az ELTE BTK Fordító- és Tolmácsképző Tanszékének munkatársaival, valamint a Magyarországi Fordítók és Tolmácsok Egyesületének tagjaival kialakult szakmai együttműködés.
Munkatársaink többek között gazdasági, jogi, pénzügyi, számítástechnikai, telekommunikációs, híradástechnikai, környezetvédelmi, közlekedési, építőipari, oktatási, orvosi, természettudományi, stb. területeken is végeznek konszekutív, szinkron- vagy kísérő tolmácsolást, igény szerint akár idegen nyelvről idegen nyelvre is. A megbízható, diszkrét munkavégzést és információkezelést a fordítói és tolmácsszakma alapvető szabályaként kezeljük. Minden munkatársunk titoktartási nyilatkozatot tesz, amelyet szigorúan betartatunk.
Az OFFI megrendelőinek védelme érdekében szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik, amely kiterjed a szakfordítók és tolmácsok felelősségbiztosítására, az esetlegesen előforduló és bizonyított vagyoni károk megtérítésére.

Az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt. történelmi hagyományait őrizve, ugyanakkor a modern kor követelményeinek megfelelve igyekszik rugalmasan alkalmazkodni a piaci igényekhez és annak lehetőségeit megragadva elébe menni a kihívásoknak. Eredményességének hosszú távú biztosítása érdekében arra törekszik, hogy szolgáltatásai színvonalát a megrendelői igényekhez igazítsa.

További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás
Hétfő:
-
Kedd:
-
Szerda:
-
Csütörtök:
-
Péntek:
-
Szombat:
Vasárnap:
Nyitvatartás módosítása
+3696511480
Győr, Baross Gábor utca 23.
Kategóriák
Szolgáltatás / Fordítás, tolmácsolás
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO applikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL