logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Euro Rent Autókölcsönző

Zárva 8:00 - 16:00
Szolgáltatás / Autóbérlés
Autó - Motor - Bringa / Autóbérlés
Profilkép
Rövid leírás:
Az autóbérlés és a személyszállítás terén szerzett sok éves szakmai tapasztalat minőségi és rugalmas szolgáltatás!
Cím:
Győr, Bartók Béla u. 14.
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Város:
Győr
Telefonszám:
+3696414333
+36204603062
Weboldal Weboldal:
Térkép / Útvonaltervezés:

Vállalkozásunk már több mint két évtizede működik sikeresen győri központtal. Fő tevékenységünk az autókölcsönzés. Célunk az volt, hogy ne csak Győrben, hanem a Nyugat-dunántúli régiót, valamint Budapestet lefedve biztosítsunk non-stop szolgáltatást, cégeknek, magánszemélyeknek, ide látogató turistáknak, és bajba jutott autósoknak.


Vállalati ügyfelek számára a rövid távú bérautó igények kielégítése mellett, egyaránt nyújtunk tartós bérleti szolgáltatást, flottakezelést, mellyel hatékonyan csökkenthetőek a vállalati autók kezelésének járulékos költségei- számlázás, adminisztráció, biztosítások, szervizek intézése. További előny, hogy a tartós bérlés előre megállapított havidíj alapú szolgáltatás, így a cégautókkal kapcsolatos kiadások tervezhetővé és átláthatóvá válnak.


Flotta


Flottánkat mindenkor igyekeztünk úgy kialakítani, hogy az ügyfelek megtalálják nálunk a számukra legmegfelelőbb bérautót. Gépjárműveket minden kategóriában tudunk biztosítani, széles típusválasztékkal. Az évek során lépést tartva a növekvő igényekkel bővítettük flottánkat: cégünknél személygépkocsik mellet már 9 személyes mikrobuszok is elérhetőek, valamint 3, 5 tonnás teherautók költözéshez, fuvarozáshoz.


Természetesen minden bérautónk légkondicionált, biztosítjuk az évszaknak megfelelő felszereltséget. Lehetőség van kiegészítők bérlésére is, úgymint navigációs rendszer, gyerekülés, hólánc, melyek megkönnyítik, biztonságosabbá teszik a közlekedést.
Vállalkozásunk a partnereink visszaigazolása alapján, magas szinten tudja teljesíteni a velünk szemben támasztott igényeket. Az Autókölcsönzők Szövetsége által adományozott „2012. év autókölcsönzője” díj a szakma elismerését is bizonyítja.


Az autóbérlés és a személyszállítás terén szerzett sok éves szakmai tapasztalat, a jól képzett munkatársak, nemzetközi assistance szolgáltatás, non stop elérhetőség, vidéki partnerhálózat- néhány azon elemek közül, melyek az általunk nyújtott minőségi és rugalmas szolgáltatás alapját képezik.

További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás
Ünnepnapokon a nyitvatartás változhat, ma Pünkösd Hétfő van ami ünnepnap.

Hétfő:
-
Kedd:
-
Szerda:
-
Csütörtök:
-
Péntek:
-
Szombat:
Vasárnap:
Nyitvatartás módosítása
+3696414333
+36204603062
Győr, Bartók Béla u. 14.
Kategóriák
Szolgáltatás / Autóbérlés
Autó - Motor - Bringa / Autóbérlés
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO applikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL