logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Evita Esküvőiruhaszalon és Öltönyház

Zárva
Boltok - Üzletek / Esküvői ruhaszalon
Profilkép
Rövid leírás:
Az évről évre frissített kínálatunk a biztosíték rá, hogy kedves ügyfeleink mindig az aktuális trendnek megfelelő ruhában töltsék életük meghatározó napját.
Cím:
Ajka, Szabadság tér 20
Megye:
Veszprém
Város:
Ajka
Telefonszám:
+3688311058
+36308562281
Weboldal Weboldal:
Térkép / Útvonaltervezés:
Tisztelt Hölgyeim, Uraim, Kedves Menyasszonyok, Vőlegények!


Szalonunk már 10 éve nagy gondossággal és a minőség iránti elkötelezettséggel áll az Önök rendelkezésére. Most megújult designal, névvel, új lendületes vezetéssel, de a szokott helyen, a Héliosz üzletház emeletén várjuk az érdeklődőket igényes, széleskörű termékskálával, rugalmas üzleti marketinggel, udvarias, személyre szabott és a lehető legigényesebb kiszolgálással.

Az évről évre frissített kínálatunk a biztosíték rá, hogy kedves ügyfeleink mindig az aktuális trendnek megfelelő ruhában töltsék életük meghatározó napját. Erre garanciát jelent a piacvezető spanyol PRONOVIAS cégcsoport SAN PATRICK kollekciója, a díjnyertes BENJAMIN ROBERTS, DEMETRIOS, a dán LILLY, ANGELICA LA-SPOSA modellek.


A 2010-es esztendőtől kedves vendégeink szélesebb körű kiszolgálása érdekében tovább bővítjük választékunkat az angol RONALD JOYCE és VICTORIA JANE kollekciójával!

A tökéletes összhanghoz fontos a megfelelő kiegészítők megválasztása. Kínálatunkban a menyasszonyi és alkalmi ruhákhoz színben és minőségben illeszkedő fátylak, kesztyűk, stólák, bolerók, exkluzív dán LILLY és az amerikai EMMERLING ékszerek, nyakékek, fejdíszek szerepelnek, melyek kölcsönözhetők, igény szerint megvásárolhatók.


Vőlegényeknek az olasz minőséget garantáló CARLO BENETTI manufaktúra öltönykollekciójának modelljeit kínáljuk, melyek stílusban, eleganciában tökéletes kiegészítői az általunk forgalmazott menyasszonyi ruháknak. Igény szerint kínálunk frakkot, szmokingot, bocskai öltönyt valamint protokoll szerinti kiegészítőiket is.


Esküvői ruháink és az általunk forgalmazott kiegészítők árfekvése a magas minőségi követelmények ellenére kedvező, széles vásárlóközönség számára elérhető. Ajánlataink mellett jelentős akciókkal és egyéb meglepetéssel segítjük a házasulandó ifjú pár napját még emlékezetesebbé varázsolni.


Amennyiben a honlapunkon található kínálatunk felkeltette érdeklődésüket, kérem forduljanak hozzánk bizalommal személyesen vagy telefonon.
További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás
Hétfő:
-
Kedd:
-
Szerda:
-
Csütörtök:
-
Péntek:
-
Szombat:
Vasárnap:
Nyitvatartás módosítása
+3688311058
+36308562281
Ajka, Szabadság tér 20
Kategóriák
Boltok - Üzletek / Esküvői ruhaszalon
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO applikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL