logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Szabó Kerttechnika

Nyitva 8:00 - 17:00
Lakás - Otthon - Kert / Kerti gépek - berendezések
Profilkép
Rövid leírás:
“kiváló minőségű termékeket forgalmazni a lehető legkedvezőbb árakon, és ehhez magasszintű, komplex kiszolgálást biztosítani.”
Cím:
Veszprém, Budapest út 17.
Megye:
Veszprém
Város:
Veszprém
Telefonszám:
+3688420099
Weboldal Weboldal:
Térkép / Útvonaltervezés:

A Szabó Kerttechnikát Szabó László - a jelenlegi cégvezető - alapította 1989 áprilisában, Veszprémben. A cég kezdetben mezőgazdasági kisgépek javításával foglalkozott, majd az igények bővülésével a tevékenységi kör kiegészült a szervizen keresztüli alkatrész kereskedelemmel is.
Mivel a 90-es évek elején a kereslet hirtelen megnövekedett a kertészeti és erdészeti kisgépek iránt - tudatos piackutatást követően - a cég 1994-ben megnyitotta első “igazi” szaküzletét Sümegen, ahol a kerti kisgépek, motorfűrészek és alkatrészek forgalmazásán túl a kerti gépek javítására is jelentős igény mutatkozott.
A kereslet további folyamatos növekedése lehetővé tette, hogy Veszprémben is megnyissuk üzletünket, amelyre 1995-ben került sor.


Már két telephelyen is beigazolódott, hogy a cég jó irányba halad. A folyamatos árukészlet-, választék- és technikai fejlesztés, a megbízható és kimagasló minőséget garantáló neves márkák képviselete, valamint a szolgáltatások egyre magasabb szintű művelése találkozik a megrendelők igényével, és hosszú távú stabilitást eredményez.
A vevői elégedettség és a tudatos marketingmunka gyorsan növelte a cég ismertségét már nemcsak a két településen, hanem dunántúl-, sőt országszerte is.


A Szabó Kerttechnika elképesztő fejlődési ütemet vett fel. Az árukészlet rohamos bővülése mellett sorba nyíltak az újabb és újabb üzletei, és szervizei. 1997-ben Zirc, 1999-ben Tapolca, 2001-ben Balatonfüred és 2002-ben Várpalota városokban.(Kirendeltségeink pontos adatait az Elérhetőségeink oldalon talája meg.)
2003 emlékezetes év a Szabó Kerttechnika történetében, hisz ebben az évben, áprilisban nyitottuk meg „7. üzletünket”, ami nem más, mint az első virtuális üzletünk, a Kerttechnikai On-line Áruház, amit ezen a honlapon talál meg. Az On-line Áruházban lévő termékek valóságos készleteink válogatott részét képezik, figyelembe véve a termékek szezonalitását is.Cégfilozófia


A cég fennállásának első éveiben elsősorban a lakosság igényeinek a kielégítését tartottuk szem előtt. Az elmúlt időszakban azonban széles vevőkört sikerült kialakítanunk a kertépítő-, parkfenntartó-, fakitermelő-, építőipari vállalkozások, valamint az önkormányzatok, kommunális cégek, hazai- és külföldi tulajdonban lévő nagyvállalatok köréből is.


Az alapfilozófiánk a kezdettől fogva változatlan:


“kiváló minőségű termékeket forgalmazni a lehető legkedvezőbb árakon, és ehhez magasszintű, komplex kiszolgálást biztosítani.”


Célkitűzésünk helyességét igazolja, hogy Veszprém megyében a kertészeti és erdészeti kisgépek kiskereskedelme, és azok javítása terén piacvezetőkké váltunk, és azon vagyunk, hogy ezt a pozíciónkat a jövőben is megőrízzük.


Több neves márka kiemelt kereskedelmi képviseletét, illetve vevőszolgálatát a Szabó Kerttechnika látja el veszprém megyében, ezek:


AL-KO, BRIGGS&STRATTON, ELPUMPS, FLYMO, HERMES, HONDA, McCULLOCH fűnyírók, MTD, OASE, OREGON, PARTNER, SOLO, STIHL Szentkirály Kft. fűnyírók TECUMSEH, TORO, UMBRA POMPE, VIKING

További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás
Ünnepnapokon a nyitvatartás változhat, ma Pünkösd Vasárnap van ami ünnepnap.

Hétfő:
-
Kedd:
-
Szerda:
-
Csütörtök:
-
Péntek:
-
Szombat:
-
Vasárnap:
Nyitvatartás módosítása
+3688420099
Veszprém, Budapest út 17.
Alapítva
1989
Kategóriák
Lakás - Otthon - Kert / Kerti gépek - berendezések
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO applikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL