logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Kertai Autójavító

Zárva
Autó - Motor - Bringa / Autófényezés, Karosszériajavítás
Profilkép
Rövid leírás:
Gyorsan, pontosan, szakszerűen!
Cím:
Veszprém, Almádi út 19.
Megye:
Veszprém
Város:
Veszprém
Telefonszám:
303350590
88565850
Weboldal Weboldal:
Térkép / Útvonaltervezés:

32 évvel ezelõtt, 1982. február 9-én kezdtem kisipari tevékenységemet karosszérialakatosként Balatonalmádiban. Elõször egyszemélyes vállalkozásként mûködött, majd a jó minõségben elvégzett javítások kapcsán bõvítettem mûhelyemet 3 állásosra. Ekkor még mindig a karosszériajavítás volt a profilom.


1987-ben felmerült az igény az autójavításra, ezért tevékenységi körömet kibõvítve javítási munkákkal is elkezdtem foglalkozni.
A folyamatosan növekvõ forgalom, illetve a fényezõ mûhely hiánya miatt fontossá vált a további bõvítés, hogy Ügyfeleinket teljes körûen kiszolgálhassuk.


1992-ben Balatonalmádiból Veszprémbe költöztettük a vállalkozást a Veszprémi Sütõipari Vállalattól bérelt javítómûhelybe. Ekkor kezdtünk el fényezéssel foglalkozni Standox termékekkel.
1997-ig ebben a bérleményben dolgoztunk és ezután a vállalkozás életének legnagyobb fejlesztésébe kezdtünk. A vállalkozás 1996-ban megvásárolt Almádi úti 3300 nm-es telephelyre költöztünk, ahol átépítettünk egy 800 nm-es épület együttest. Ebben különálló helyet kapott a karosszérilakatos – javító – és fényezõ mûhely.


2002-ben nyerte el jelenlegi formáját az épület, melyben már helyet kapott az ügyfélváró, munkafelvétel, irodák, és szociális helységek, valamint ekkor lett a telep parkosítása elvégezve és az épület elõtti gépkocsiparkoló kialakítva.
Magas színvonalon felszerelt karosszérialakatos és fényezõ mûhelyünkben nagy gyakorlattal rendelkezõ képzett szakembereinkkel minõségi munkát végzünk.


Karosszérialakatos mûhelyünk CAR-O-LINER huzatópaddal, PRIMA típusú plazmavágóval, acél illetve alumínium hegesztésére is alkalmas hegesztõ berendezéssel, mûanyag hegesztõ-javító berendezéssel van felszerelve.
Fényezõ mûhelyünk a legkorszerûbb 3M PPS technológiával és szintén a legkorszerûbb Standox Standohyd vízbázisú fényezõ anyagokkal, OMIA Secomat típusú fényezõ kabinnal, mely a legkorszerûbb fûtési technológiával rendelkezik, és saját fényezõanyag keverõ berendezéssel felszerelt.


Tanulóképzés 1992 óta folyik karosszérialakatos valamint autófényezõ szakmában.


2006-ban megrendezett Országos SZKT Versenyen autófényezõ tanulónk II. helyezést ért el.


Huge software discounts, - buy adobe acrobat X for 169$ only. Get 10% discount, buy adobe acrobat X version Order and download adobe acrobat 9 with great discount Buy retail version of adobe acrobat professional for 169 USD Order and download adobe acrobat full version with great discount
Kertai Iván
Ügyvezető, tulajdonos

További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás
Hétfő:
-
Kedd:
-
Szerda:
-
Csütörtök:
-
Péntek:
-
Szombat:
Vasárnap:
Nyitvatartás módosítása
303350590
88565850
Veszprém, Almádi út 19.
Alapítva
1982
Kategóriák
Autó - Motor - Bringa / Autófényezés, Karosszériajavítás
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL