logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

ezazenhelyem.hu

Nyitva 0:00 - 24:00
Szolgáltatás / Hirdetés
Profilkép
Rövid leírás:
Ha el akarsz adni valamit gyorsan és nem akarsz fizetni érte akkor jó helyen jársz, mondhatni ez a te helyed. A mi oldalunk pedig: ezazenhelyem.hu.
Cím:
Törcsvári utca
Megye:
Pest
Város:
Érd
Telefonszám:
+36709402856
+36709402856
Weboldal Weboldal:

Magyarországon nagy divatja van a használt termékek piacának. Mindenki nagyon vigyáz a cuccaira, mert  szeretjük cserélgetni és újabb dolgokkal gazdagodni. De miért? Azért mert ilyen az emberi természet, ha meglátunk valami újat és jobbat akkor az nekünk kell. Az agyban ilyenkor, oxitocin termelődik mivel öröm érzetünk lesz tőle. Biztos mindenki hallott már a kényszeres vásárlókról, ők oxitocin függők igazából.

Itt igazából vissza is térünk az apróhirdetésekre, mert az új dolgokat nem sokan engedhetik meg maguknak. Azonban ha már megvettünk valami újonnan azt már csak féláron tudjuk eladni (használtan). Ennél a pontnál lépnek be az apróhirdetési oldalak mint pl: ezazenhelyem.hu  Ide feltesszük a többségben megkímélt kb 1 éves dolgainkat és amint eladtuk akkor vesszük azt amit már kiszemeltünk. 

Hogyan működnek ezek az apróhirdetési oldalak?

Ezek az oldalak általában ingyenesek, azonban a folyamatos gazdasági válságok és a vírusok (pl: covid) miatt egyre több apróhirdetés üzemeltető kezd eltérni az ingyenes modelltől és már a hirdetés felrakását is pénzért teszik meg. Az, hogy a jövőben ez mennyire fog változni az megjósolhatatlan kérdés.

Miután ingyenesen vagy valamilyen összegért felkerült az apróhirdetéses oldalra amit el szeretnénk adni avagy megismertetni az emberekkel, utána telefonon vagy e-mail üzenetben tudnak velünk kapcsolatba lépni. Lényegében ez teljesen ugyan az mint egy használt piac, ahol az árusoktól vásárlunk.

Amikor már kinéztük és meg is vennénk amit szeretnék ott lép képbe a garancia és a megbízhatóság kérdése. A weboldal ahol megtaláltuk a kiszemelt terméket, nem vállal semmilyen felelősséget érte. Ő csak azt biztosítja, hogy megjeleníti a weboldalán. A garanciát maga az eladó adja, ha ad. Itt lép képbe megint csak a magánszemély garancia és a céges garancia. Ezekre bővebben nem térünk ki most.

Lehetőségeink tára elég nagy szerencsére így a 20. században, arra hogy hogyan jutunk a termékhez. Léteznek már csomagküldő szolgáltatások a jól megszokott Postán kívül is. Nem beszélve a BOKSZ-okról ahová mi bármikor elmehetünk a termékért. A csomagpont ahol eltárolják nekünk, ez lehet virágbolt tól kezdve bármi. A személyes átvétel persze sosem fog kimenni a divatból stb..

Miért jó ez az apróhirdetőnek? Mi ebben a profit?

A válasz egyszerű: az adatok és a hirdetések. Egy nagy forgalmú weboldalnál már nagy profit szerezhető, így az lényeg, hogy a lehető legtöbb ember használja az oldalt. Ezért szokott ingyenes lenni az apróhirdetés felrakása. Azonban a túl nagyra nőtt és sokakat alkalmazó cégeknek ez már kevés, ezért jönnek a kiemelések és az előre sorolások.

Miben más az Ezazenhelyem.hu apróhirdetési rendszer?

Nálunk minden ingyenes! Nem kell fizetni semmiért! Nincs előre sorolási lehetőség, nincs kiemelési lehetőség, nincs semmi amivel valaki a pénzéért előrébb kerülhet. A mi apróhirdetési oldalunk kizárólag a banneres hirdetéseken alapszik.

Miben más még? Abban, hogy kifejlesztettünk egy algoritmust ami megmondja, hogy melyik hirdetés a jobb és a hasznosabb a látogató számára. Így az fog elöl lenni aki jól megírja, hogy mit akar eladni. Addig ott is marad amíg valaki más jobbat nem ír.

Miben más még? Így 2021-re a mobiltelefonok és a tabletek világában a mi oldalunk teljesen mobilra optimalizált és tökéletesen és könnyen használható.

Mi a weboldalunk címe?

Ezazenhelyem.hu az apróhirdetési oldal ami más mint a többi mégis ugyanolyan.

További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás
Hétfő:
-
Kedd:
-
Szerda:
-
Csütörtök:
-
Péntek:
-
Szombat:
-
Vasárnap:
-
Nyitvatartás módosítása
+36709402856
+36709402856
Törcsvári utca
Nem Üzlethelység Nem Üzlethelység
Alapítva
2019
Kategóriák
Szolgáltatás / Hirdetés
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL