Invented in Hungary
Menetrendek
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet

MEYRA-ORTOPEDIA KFT.

Nyitva 8:00 - 16:00
Szépség - Egészség / Gyógyászati segédeszközök
Egészségügy / Gyógyászati segédeszközök
Boltok - Üzletek / Gyógyászati segédeszközök
Rövid leírás:
MEYRA a világ legismertebb és legsikeresebb kerekesszék és rehabilitációs eszköz gyártója a pénzügyileg erős és sikeres MEDORT csoport tagjaként is ...
Cím:
1044 Budapest IV. ker Megyeri út 205/B
Város:
Budapest
Kerület:
IV. kerület
Telefonszám:
+361-230-0593
Weboldal:
Térkép / Útvonaltervezés:
MEYRA a megbízható német márka már 80 éve

MEYRA a világ legismertebb és legsikeresebb kerekesszék és rehabilitációs eszköz gyártója a pénzügyileg erős és sikeres MEDORT csoport tagjaként is megőrzi a korábbi, évtizedes hagyományokra épülő „We move people” jelmondatát ami nem csak egy jelmondat, hanem a filozófiánk is. Támogatjuk és motiváljuk a mozgáskorlátozott embereket, és biztosítjuk a legteljesebb élet elérését számukra.

Termékeink nélkülözhetetlen társa a mozgásszervi betegségben szenvedők számára, segít szembenézni a mindennapi élet kihívásaival. A széleskörű kerekesszék és rehabilitációs eszköz választéknak köszönhetően, elérhető közelségbe tudjuk hozni az egyéni célok megvalósulását a hétköznapokban, a hazai egészségügyi életben, a rehabilitációban és a versenysportban.


Ötvözzük a szakértelmet és a tapasztalatot a tudományos kutatás eredményeivel, annak érdekében, hogy új perspektívákat és ezáltal innovatív megoldásokat találjunk.

Folyamatos a kommunikáció a fogyatékkal élőkkel, az orvosokkal, klinikákkal, gyógytornászokkal és a gondozókkal. Szoros az együttműködés az orvosi társaságokkal, betegszervezetekkel amelyek elősegítik a termékfejlesztést.Röviden, a MEYRA a rehabilitáció világában, egyet jelent a kiemelkedő szaktudással és a minőség és a megbízhatóság iránti elkötelezettséggel, immár 80 éve.
További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás
Hétfő:
-
Kedd:
-
Szerda:
-
Csütörtök:
-
Péntek:
-
Szombat:
Vasárnap:
Nyitvatartás módosítása
+361-230-0593
1044 Budapest IV. ker Megyeri út 205/B
Alapítva
1936
Kategóriák
Szépség - Egészség / Gyógyászati segédeszközök
Egészségügy / Gyógyászati segédeszközök
Egészségügy / Gyógyászati segédeszközök
Boltok - Üzletek / Gyógyászati segédeszközök