logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Mediterrán Pub&Pizzéria

Nyitva 6:00 - 21:00
Étel - Ital / Pizzéria
Profilkép
Rövid leírás:
Mediterrán hangulatú, indusztriális és rusztikus stílusú enteriőrrel. Vízparti pihenőhely stranddal , pizzával és kocsmakajákkal.
Cím:
Dusnok Külső Telek 1
Megye:
Bács-Kiskun
Város:
Dusnok
Telefonszám:
06308395583
Facebook Facebook:
Térkép / Útvonaltervezés:

Mediterrán hangulatú, indusztriális és rusztikus stílusú enteriőrrel. Vízparti pihenőhely stranddal , pizzával és kocsmakajákkal. Vízparti környezetben várjuk kedves vendégeinket Dusnokon a Vajas- parton az 51- es főút mellett Kalocsa és Baja között. A mediterrán stílusú kávézó és pizzéria minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal, kellemes teraszhelyiséggel, télen meleget adó kemencével, mindig kedves személyzettel várja vendégeit. A nyári időszakban kellemes felüdülést nyújt a Vajas- fok hűsítő vize, ami fürdésre tökéletesen alkalmas, tiszta és lassan mélyülő. A helyszín kamionnal is megközelíthető, áthajtás lehetséges. GPS: 46°23'09"N és 18°57'24"OA konyha nyitva tartása a nyári időszakban:hétköznap 12:00 és 21:00 óraszombaton 12:00- 22:00- igvasárnap délután 12:00 órától 19:00- igTélen: Hétköznap 12 órától 18 óráig. Péntek- szombat 12:00- 21:00- ig. Vasárnap zárva. HÁZHOZSZÁLLÍTÁST NEM TUDUNK VÁLLALNI!

Vízparti környezetben várjuk kedves vendégeinket Dusnokon a Vajas- parton az 51- es főút mellett Kalocsa és Baja között. A mediterrán stílusú kávézó és pizzéria minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal, kellemes teraszhelyiséggel, télen meleget adó kemencével, mindig kedves személyzettel várja vendégeit. A nyári időszakban kellemes felüdülést nyújt a Vajas- fok hűsítő vize, ami fürdésre tökéletesen alkalmas, tiszta és lassan mélyülő. A helyszín kamionnal is megközelíthető, áthajtás lehetséges. GPS: 46°23'09"N és 18°57'24"OA konyha nyitva tartása a téli időszakban:hétköznap 12:00 és 19:00- igpéntek- szombaton déltől 21:00- igHÁZHOZSZÁLLÍTÁST NEM TUDUNK VÁLLALNI!

További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás
Hétfő:
-
Kedd:
-
Szerda:
-
Csütörtök:
-
Péntek:
-
Szombat:
-
Vasárnap:
-
Nyitvatartás módosítása
06308395583
Dusnok Külső Telek 1
Kategóriák
Étel - Ital / Pizzéria
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO applikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL