logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Media Star Kft.

Zárva 9:00 - 13:00
Turizmus és kikapcsolódás / Utazási irodák
Étel - Ital / Kávézók
Profilkép
Videotéka, Sky Internet Café, Számítástechnika
Rövid leírás:
Nyitott szemmel a Világra! Utazási Iroda, Internet Café, Számítástechnika, Videotéka
Cím:
Tatabánya gyori út 27
Megye:
Komárom-Esztergom
Város:
Tatabánya
Telefonszám:
634309020
630496663
Weboldal Weboldal:
Térkép / Útvonaltervezés:
Videotéka, Sky Internet Café, Számítástechnika

Utazási Iroda

Tatabányai Utazási Irodánkban segítokész személyzetünk várja az utazni vágyókat a hét minden napján! Legyen szó nyári családinyaralásról, téli síelésrol, vagy akár egy wellness hétvégérol. Ön csak elmondja igényét, mi megkeressük a legmegfelelobb utat. Önnek semmit sem kell tennie, csak élvezni üdülését, hiszen minden papírmunkát és szerveztést átvállalunk! Kínálatunkban mindent megtalál a legolcsóbb utaktól a luxusnyaraláson át,városlátogatásokig (London, Velence, Róma, Párizs, Prága stb.), ahol kedves és segítokész idegenvezetokkel ismerkedhetnek meg a város nevezetességeivel. Folyamatosan változó Last minute utak és egyéb akciós üdülések! Amennyiben felkeltettük érdeklodését utazza be velünk a Föld legnépszerubb pontjait, ismerje meg a legszebb tájakat, városokat!
"Nyitott szemmel a világra"

Internet Café

Internet kávézónkban lehetosége nyílik a világháló kényelmes, nagy sebességu 10MB ADSL kapcsolaton történo használatára, levelezésre, chatelésre, de szövegszerkesztésre és táblázatkezelésre is. A letöltött vagy elkészített dokumentumokat a személyzet által akár színesben is kinyomtathatja.
Letöltött állományait elmentheti CD-re, USB PEN drive-ra vagy floppy lemezre is. Közben kávé, üdítoital, csokoládé, sós és édes finomságok fogyasztásra is lehetosége van!
Munkatársaink szükség esetén tanácsadással is segítik az Ön munkáját.
Rendszeresen visszatéro látogatóink számára a TIME-CODE hozzáférés több mint 50% kedvezménnyel is használható Internet hozzáférést tesz lehetové !

Számítástechnika

Számítástechnikai szaküzletünkben mindent megtalál, ami irodai vagy otthoni munkájához szükséges. Számítógép konfigurációk, notebookok, laptopok, navigációs és PDA készülékek, nyomtatók, alkatrészek és kiegészítok, tintapatronok, tonerek nagy választékát kínáljuk. Különleges megrendeléseit is teljesítjük, ha van rá mód.
Kívánságára dokumentumát, fényképét beszkenneljük, saját tulajdonában lévo hang-CD-jét mp3 formátumúra alakítjuk. Digitális fényképeit CD-re DVD-re írjuk, színes lézer nyomtatóval ki is nyomtatjuk a kívánt mséretben. Elkészítjük kedvenc digitáls fényképeit is, ha kívánja. Negatív filmjeit digitális formátumba rögzítjük.
Webáruházunkban pedig kényelmesen, és a bolti árnál kedvezobb feltételekkel vásárolhat!

Videotéka

Automata DVD-kölcsönzonkben közel 2500 DVD közül választhat egész héten, az év minden napján. Minden hét szerdán új PREMIER filmek. Kedvezményes kölcsönzési feltételekkel, bónuszokkal, alacsony árakkal és kifogástalan minoségu kópiákkal állunk rendelkezésére. Honlapunkon egyre bovülo filmadatbázisuknban megkeresheti kedvenc filmjét, illetve ajánlókat olvashat a premierekrol. Kölcsönzo robotunk segítségével filmjeit otthon is befoglalhatja, melyet 2 órán át félreteszünk Önnek!

 

 

"Nyitott szemmel a Világra!"

További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás
Hétfő:
-
Kedd:
-
Szerda:
-
Csütörtök:
-
Péntek:
-
Szombat:
-
Vasárnap:
Nyitvatartás módosítása
634309020
630496663
Tatabánya gyori út 27
Alapítva
2001
Kategóriák
Turizmus és kikapcsolódás / Utazási irodák
Étel - Ital / Kávézók
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL