logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Profilkép

Kutya Rezidencia

Szolgáltatás / Kutyapanzió
Profilkép
Rövid leírás:
Rezidencia Kutyapanzió olyan hely, ahová a társállatként, családtagként tartott szobában (vagy kertben és szobában is) lakó kedvenceket várjuk.
Cím:
Halmajugra Kossuth Lajos U. 135
Megye:
Heves
Város:
Halmajugra
Telefonszám:
06-70/882-3939
Facebook Facebook:
Térkép / Útvonaltervezés:

Családias hangulatú kutyapanzió szobában tartott kutyák részére A Rezidencia Kutyapanzió olyan hely, ahová a társállatként, családtagként tartott szobában (vagy kertben és szobában is) lakó kedvenceket várjuk. Amit nyújtunk, az eltér a hagyományos panziós szolgáltatástól. Vendégeink velünk együtt laknak a házban, és használják a kertet. "Úgy mint otthon"Igyekszünk számukra kellemessé tenni a gazdájuktól távol töltött időt, hogy amíg a gazda pihen, vagy ügyeit intézi, addig kedvence ne szenvedjen, hanem nyaraljon. Jelmondatunk:"A Rezidencia kedvence kedvenc helye""Úgy mint otthon" Célkitűzés: Küldetésünknek tekintjük, a Magyarországi állattartási szemlélet javítását. Azt az egyszerűnek látszó ám ma mégis elérhetetlennek tűnő vágyálmot, hogy az állatokkal mindenki tanuljon meg méltó módon bánni. Aki állatot tart, az vállalja érte a felelősséget, és gondoskodjon róla a számára megfelelő módon. Legyen az társ állat, vagy haszon állat. Ahhoz, hogy egy napon eltűnjenek a gyepmesteri telepeken, zsúfolt menhelyeken sínylődő kutyák macskák, utcán erdőben kidobva kószálók rövid életüket fához kötve zsákba/dobozba zárva. . befejező szerencsétlenek, ahhoz a fejekben kell rendet tenni. A megoldás az ivartalanítás, és a felelős állattartás. Tehát: 1. ) Ne vásárolj, fogadj örökbe elárvult állatot2. ) Ivartalaníts3. ) Támogasd a menhelyeket, állatmentőketSzeresd az állatodat, és ő meg fogja hálálni, és kamatostól visszaadja neked a szeretetedet.

A Rezidencia Kutyapanzió olyan hely, ahová a társállatként, családtagként tartott szobában (vagy kertben és szobában is) lakó kedvenceket várjuk. Amit nyújtunk, az eltér a hagyományos panziós szolgáltatástól. Vendégeink velünk együtt laknak a házban, és használják a kertet. "Úgy mint otthon"Igyekszünk számukra kellemessé tenni a gazdájuktól távol töltött időt, hogy amíg a gazda pihen, vagy ügyeit intézi, addig kedvence ne szenvedjen, hanem nyaraljon. Jelmondatunk:"A Rezidencia kedvence kedvenc helye" "Úgy mint otthon"

További termékek
HUF
EUR
HUF
EUR
További állások
Nyitvatartás megadása
06-70/882-3939
Halmajugra Kossuth Lajos U. 135
Kategóriák
Szolgáltatás / Kutyapanzió
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
Töltsd le és Használd!
logo
A MobilGO applikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL