logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Fedezze fel a megújult kinézetű cégadatlapjainkat!
2019. március 05.

A megújult megjelenés modern webes technológiákon és megoldásokon alapul, amik izgalmas funkciókkal, valamint teljesen új megjelenéssel és felépítéssel várják felhasználóinkat. 

A cégadatlapok kialakításakor kiemelt célunk volt, hogy a felhasználói igényeknek megfelelően, átlátható formában mutassuk be, a nálunk megjelenő vállalkozások termékeit, szolgáltatásait, hogy felhasználóink könnyen és gyorsan tudjanak tájékoztatást kapni a közelükben lévő vállalkozásokról az Európai Unióban bárhol.

A tervezés és fejlesztés során figyelembe vettük azt az átfogó kormányzati programot, ami Digitális Magyarország néven lett meghirdetve, és célja a teljes hazai digitális környezet fejlesztése, amit a Kormány a DJP és DJP 2.0 nevű Digitális Jólét Programon keresztül határozott meg.  

A Kormány program fókuszai, perspektívái és az információ technológiai szabványok betartása mellett is, nagy hangsúlyt fektettünk a kényelmes, könnyen kezelhető és reszponzív felhasználói élmény kialakítására, valamint, hogy a cégadatlapok hozzáférhetők legyenek a fogyatékkal élők számára is.

A látogatók ennek köszönhetően részletesen és látványosan megismerhetik a MobilGO Applikációba és Weboldalra regisztrált vállalkozásokat.

Jó böngészést kívánunk!

Üdvözlettel

A MobilGO Digitális Csapata

 

 

Segíthetünk?
A MobilGO applikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL