logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Elkészült az Önkormányzatok Digitalizációs Javaslatcsomagja
2021. augusztus 26.
👉Elkészült az Önkormányzatok Digitalizációs Javaslatcsomagja melynek része a Digitalizációs Terv is.
 
👉A digitalizáció a gazdaság fejlődésének egyik záloga, ezért nemzetgazdasági szempontból is kiemelt fontosságú, hogy az Önkormányzatok digitalizációs törekvései minél gyorsabban és hatékonyabban valósuljanak meg.
 
👉Éppen ezért Erdélyi Márton a MobilGO alapító-tulajdonosa, aktív partneri együttműködésre törekszik a polgármesterekkel és a képviselő testületekkel, és javaslatokat fogalmaz meg a digitális átállás gyakorlati megvalósításához.
 
👉A digitalizáció jelenti a következő évtized legnagyobb gazdaságfejlesztési programját, a sikeresség és gyarapodás egyik legfontosabb eszköze.
 
👉A Digitalizációs Tervet végrehajtva magyarországi települések a digitális folyamatok alakítói, és nem a trendek követői lesznek.
 
👉Összegezve: A Digitalizációs Tervet végrehajtva a magyar településeken, létrejöhetnek az innovációra épülő, digitális fejlesztéseket előtérbe helyező, a lakosság kényelmét szolgáló, produktivitást támogató, foglalkoztatást elősegítő, a vállalkozói kedvet ösztönző, a közbiztonságot javító, a turizmusfejlesztésre is koncentráló Digitális Települések, melyeknek mindenki - aki a digitalizációra fogékony – a nyertesének érezheti magát.
 
Segíthetünk?
A MobilGO applikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL